OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Εθνοκάθαρση στο Αρτσάχ: Συγκλονιστικές εικόνες από το Στεπανακέρτ που αιμορραγεί

Δραματικές στιγμές βιώνει ο αρμενικός πληθυσμός στην Ανεξάρτητη Δημοκρατία του Αρτσάχ (Ναγκόρνο-Καραμπάχ), μετά την εγκληματική εισβολή των στρατικών δυνάμεων του Αζερμπαιτζάν.

120.000 ψυχές αποκλεισμένες επί 9 μήνες χωρίς τρόφιμα και φάρμακα, χωρίς ρεύμα και καύσιμα, τα τελευταία 24ωρα ζουν υπό κατοχή και με τον φόβο να πέσουν θύματα της αγριότητας των Αζέρων. Πολλές χιλιάδες αναζητούν μια ασφαλή διέξοδο διαφυγής, αλλά και πολλές χιλιάδες ζουν κρυμένοι σε υπόγεια για να γλυτώσουν από τις θηριωδίες που έζησαν στην πρώτη φάση της Αζερικής εισβολής, με αποκεφαλισμούς, εκτελέσεις και φρικτά βασανιστήρια.

Οι εικόνες από την πρωτεύουσα Στεπανακέρτ είναι γροθιά στο στομάχι. Παιδιά γυναίκες με το φόβο και την απογοήτευση ζωγραφισμένα στα πρόσωπα τους. Πάνω από 200 νεκροί και εκατοντάδες οι τραυματίες της τυφλής επίθεσης του εγκληματία Αλίεφ, που με τις πλάτες Ρωσίας και Τουρκίας αλλά και την αδιαφορία της διεθνούς κοινότητας, κατέλαβε μέσα σε 24 ώρες τα αρμενικά εδάφη, ολοκληρώνονατς το σχέδιο του, που ξεκίνησε από τον διαμελισμό μετά την πολύνεκρη και με εγκλήματα πολέμου, εισβολή το 2020.

Σχετικά Άρθρα

“Κάηκε” η Μαδρίτη για τους πρωταθλητές Ευρώπης (video)

otavoice

Συνεχίζεται η δίκη των 21 κατηγορουμένων για την τραγωδία στο Μάτι

otavoice

Η Βολιβία ανακοίνωσε την ανακάλυψη τεράστιου κοιτάσματος φυσικού αερίου

otavoice

Έκτακτη σύσκεψη για το ρεύμα- Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ για τα F35

otavoice

ΗΠΑ: Επιβεβαιώθηκαν 4 νέα κρούσματα της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους

otavoice

Οι Χούθι χτύπησαν το δεξαμενόπλοιο ελληνικών συμφερόντων «Chios Lion»

otavoice