OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Έντονες αποδοκιμασίες και συνεχείς διακοπές στον εριστικό Κασσελάκη

Με συνεχείς διακοπές και αποδοκιμασίες ολοκληρώθηκε η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αφού επέλεξε μια σκληρή ρητορική απέναντι στους διαφωνούντες, οξύνοντας το ήδη τεταμένο κλίμα, τους οποίους χαρακτήρισε εντεταλμένους της Νέας Δημοκρατίας που επιδιώκουν την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και ετοιμάζουν νέο κόμμα για τις ευρωεκλογές.

Χρειάστηκε να παρέμβει τουλάχιστον δύο φορές το προεδρείο της Κεντρικής Επιτροπής με τον κ. Ρήγα να ζητά να σταματήσουν οι διακοπές απειλώντας ακόμα και με αποβολή όσους φωνάζουν.

Τους κάλεσε να σεβαστούν τόσο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όσο και τους ομιλητές που θα ακολουθήσουν. Σεβαστείτε αυτό που υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας.

Κατώτερος των περιστάσεων και με μια απολιτίκ ρητορική ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στην θέση του για άμεση διαγραφή των διαφωνούντων και ζήτησε να πάρει εδώ και τώρα απόφαση η Κεντρική Επιτροπή. Από την μία δήλωνε ότι εκπροσωπεί την ενότητα και την ίδια στιγμή τσουβάλιαζε κάθε αντίθετη γνώμε με ισοπεδωτικές και καφενειακού τύπου εκφράσεις.
Απαξιωτική η αναφορά του στα στελέχη και στην ιδεολογικοπολιτική κουλτούρα που χαρακτήριζε το κόμμα. “Αριστερά δεν είναι να αναμασάς χιλιάδες λέξεις χωρίς να λες τίποτα” και “κείμενα γεμάτα σάλτσες και πολιτική Pumaro”, είπε και ακούστηκαν ξανά έντονες διαμαρτυρίες, αν και κάποιοι προεδρικοί έσπευσαν να χειροκροτήσουν.
Αποχώρησε ο Δημήτρης Βίτσας από την αίθουσα όπου διεξάγεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα προσβλητικά είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κατά την ομιλία του. Ο κ. Βίτσας φέρεται να είπε: “Φεύγω συμβολικά. Δεν μπορώ να ακούω τα όσα λέει ο κ. Κασσελάκης”.

 

Επίσης ο Νίκος Φίλης φώναζε «αίσχος» την ώρα που μιλούσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχετικά Άρθρα

«Γενική απεργία» στο Ισραήλ με αίτημα να κλειστεί συμφωνία για τους ομήρους στη Λωρίδα της Γάζας

otavoice

Ιράν: Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραϊσί συνετρίβη λόγω «δυσχερών καιρικών συνθηκών»

otavoice

Χαμηλότερο τζίρο από το 2023 οι εμπορικές επιχειρήσεις στις θερινές εκπτώσεις

otavoice

Πιο προβλέψιμη η Καμάλα Χάρις από τον Τραμπ εκτιμά η Ρωσία

otavoice

Σεισμός στη Γερμανία: Πρωτιά στη Θουριγγία για το ακροδεξιό AfD – Δεύτερο στη Σαξονία

otavoice

Μικρή μείωση στο πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ σε σχέση με τον Αύγουστο

otavoice