OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Έγκλημα Τεμπών: Αλλοίωσαν το χώρο της τραγωδίας- Οι συγγενείς καταθέτουν μηνύσεις

Στον εφέτη ανακριτή που διερευνά την υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών, βρέθηκαν σήμερα μέλη του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών προκειμένου να καταθέσουν συμπληρωματική μήνυση σχετικά με την απομάκρυνση των συντριμμιών και την αλλοίωση του σημείου του δυστυχήματος στα Τέμπη λίγα 24ωρα μετά την τραγωδία.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συλλόγου, κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, το Συμβούλιο Πολιτικής Προστασίας έδωσε εντολή στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό να απομακρύνει τα συντρίμμια χωρίς την παρουσία ή την εντολή δικαστικών λειτουργών.

«Το έργο το υλοποίησε ο κ. Αγοραστός, είναι η πολλοστή φορά που τον μηνύουμε, περιμένουμε από τον ανακριτή να τον καλέσει για απολογία…» τόνισε ο κ. Κωνσταντινίδης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα Τέμπη επισημαίνοντας πως κάποια πρόσωπα που βρίσκονται σ αυτή δεν πρέπει να συμμετέχουν καθώς είναι υπόλογοι και μάρτυρες στην υπόθεση.

Tέλος επεσήμανε την κινητοποίηση που θα γίνει έξω από τη Βουλή την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου από τους συγγενείς των θυμάτων ενώ αναφέρθηκε και στους κυρίους Βορίδη, Καιρίδη και Πλεύρη τους οποίους αποκάλεσε «υβριστές και των ψηφοφόρων τους και των δικαστών και των θυμάτων και των συγγενών των θυμάτων» προσθέτοντας πως ετοιμάζεται γι’ αυτούς κάποιο δικόγραφο.

Πηγή larissanet.gr

Σχετικά Άρθρα

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά της πολιομυελίτιδας στη Λωρίδα της Γάζας

otavoice

Βούτσιτς: Η Σερβία δεν προβλέπεται να ενταχθεί στην ΕΕ το 2028

otavoice

Ο Χάρης Δούκας στον Βόλο: Πρωθυπουργός της χώρας ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

otavoice

Πόρισμα για μοιραίο λούνα παρκ: Ιδιοκατασκευή από συρραφή εξαρτημάτων, χωρίς πιστοποίηση

otavoice

Π. Βαρελίδης για νεκρά ψάρια: Το θέμα οδεύει προς επίλυση, πώς ξεκίνησε το πρόβλημα

otavoice

Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας

otavoice