OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ο καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας – Έρχεται κρύο και βοριάδες από την Κυριακή

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού έως το Σάββατο, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλοθα είναι η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Όμως νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ αναμένονται αρνητικές θερμοκρασίες.

Η θερμοκρασία θα πέσει από την Κυριακή έως την Τρίτη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται και κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Στο Αιγαίο θα πνέουν πολύ ισχυροί παγεροί βοριάδες. Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος.

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται σε Εύβοια, ανατολική Στερεά, ανατολική ΠελοπόννησοΚυκλάδες και κυρίως στην Κρήτη. Στις περιοχές αυτές θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών θα σημειωθούν και τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης.

Στην Αττική σήμερα αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυνανθεί έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Π. Γερουλάνος: «Μπορώ να διασφαλίσω την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, δεν με κρατάει κανένας»

otavoice

Χ. Δούκας: Το πρόβλημα στη χώρα είναι να αλλάξεις το σύστημα διακυβέρνησης, τα συμφέροντα, τις ελίτ

otavoice

Το Κίεβο εξαπέλυσε κύματα επιθέσεων με στόχο διυλιστήριο και ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς

otavoice

Ευθύμιος Λέκκας: Με φοβίζει η τάση ερημοποίησης, στη Θεσσαλία

otavoice

Θλίψη για το θάνατο του ηθοποιού Δάνη Κατρανίδη

otavoice

88η ΔΕΘ: Εκπαίδευση,τεχνολογία, έρευνα και καινοτομία στο αφιέρωμα AKADEMIA

otavoice