OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Σέρρες: “Κονσέρτο” για έναν ο αγώνας του Βαλκανικού πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας (BMU)

Από την αρχή της εβδομάδος (Δευτέρα) αρχίσαν οι αφίξεις στην πόλη των Σερρών για το BMU 2024 με κυρίαρχους του Βούλγαρους αθλητές που έχουν κάνει σπίτι τους το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Την Πέμπτη άρχισαν τα προεόρτια αφού το πάθος των αθλητών για τον αγώνα φαινόταν από τα δοκιμαστικά και φτάνουμε στην Παρασκευή που σκάει το πρώτο <<κονσέρτο>> του << Wolfgang Amadeus Mozart >> οδηγού της ΒΜW Jan Mohr.

Παρόντος του παλιού κατόχου του ρεκόρ πίστας Martin Choi αλλά και την πίεση του δικού μας Καρακώστα που μεγάλωσε οδηγικά στην πίστα των Σερρών ο Αυστριακός οδηγός της BMW έγραψε 1.16.744 και αμέσως όλοι κατάλαβαν ότι θα χαρούν αγώνα τουλάχιστον για τις τρεις πρώτες θέσεις. Την επομένη Σάββατο στον αγώνα ο Αυστριακός έχασε στην εκκίνηση από τον Έλληνα <<καλλιτέχνη>> της κατηγορίας Καρακώστα αλλά στην Κ6 τον είχε περάσει αέρα χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης από τον Έλληνα οδηγό που απέδειξε εμπράκτως την οδηγική παιδεία που κληρονόμησε από τον πατέρα του.

Και η Κυριακή ήταν ένας μονόλογος του Αυστριακού που έμεινε ενθουσιασμένος από την φιλοξενία στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών << τρελαμένος >> με τους ανθρώπους του Αυτοκινητοδρομίου και της ΛΑΜΣ που του παρείχαν ότι χρειάστηκε. Μας δήλωσε ότι το καλοκαίρι δεν θα έρθει στον αγώνα γιατί την ίδια ημέρα συμμετέχει στο ΓΕΡΜΑΝΙΚΌ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ αλλά θα δώσει το παρόν τον Οκτώβριο.

Μόνο καλό για τους Έλληνες είναι αυτές οι συμμετοχές αφού αναβαθμίζουν την ποιότητα και τον συναγωνισμό.

Σαφέστατα η εμφάνιση του Κώστα Μαυρόπουλου στα 300 ήταν καταιγιστική και στους δυο αγώνες (Σάββατο – Κυριακή) και διακρίναμε στην έβδομη θέση τον Σπύρο Αντωνίου.
Για πολλούς δεν ήταν έκπληξη η ταχύτητα της Δήμητρας Λαδά που κέρδισε και τα αγόρια στην κατηγορία SP125.

Η πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ κ.Μαρία Τσεσμελή παρούσα από την Πέμπτη υποδέχθηκε τις αποστολές 7 χωρών τους Έλληνες αναβάτες και έδωσε άμεσες λύσεις σε όσα δημιουργούνται σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση 145 συμμετοχών.

Η Λέσχη Αυτοκινητού Μοτοσυκλέτας Σερρών(ΛΑΜΣ) στελέχωσε άψογα τον αγώνα χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα κάτι που εξασφαλίσει η πλήρης γνώση, η εμπειρία χρόνων και η αγάπη για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.

Η S-TIMING αναγνωρισμένη παγκοσμίως πλέον αφού χρονομετρά και βγάζει τα αποτελέσματα αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος είχε στις οθόνες τα γυρολόγια των αθλητών και παρέδιδε τα αποτελέσματα και γραπτά στους αγωνιζόμενους και τις ομάδες τους σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Αφησα τελευταία την νέα διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου .Οι άνθρωποι είναι ορκισμένοι να επιτύχουν στο έργο που τους ανέθεσε η νέα δήμαρχος Σερρών κ. Μητλιάγκα Βαρβάρα. Ήταν παρόντες συνέχεια και δεν άφησαν να πέσει τίποτα κάτω στα μέτρα ασφαλείας και προστασίας του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ.
Συγχαρητήρια σε όλους..

Υ.Γ Τα πλήρη αναλυτικά αποτελέσματα των χρονομετρημένων δοκιμαστικών και των αγώνων είναι αναρτημένα στην σελίδα s-timing.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Περδικίδης

Σχετικά Άρθρα

Αιματοκύλισμα στην Χαν Γιουνίς: 70 άτομα σκοτώθηκαν από ισραηλινές επιθέσεις

otavoice

Μαγιόρκα: «Όχι στον υπερτουρισμό» – Χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους

otavoice

«Συναγερμός» για τη λειψυδρία – «Καμπανάκι» για τα αποθέματα νερού στην Αττική

otavoice

Πυρκαγιά στη Βρυσιά Ρόδου – Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις

otavoice

Ο ισραηλινός στρατός έδωσε εντολή εκκένωσης μέρους της Χαν Γιουνίς για να επέμβει

otavoice

Μακρόν: Η Γαλλία είναι πολύ περήφανη που φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες

otavoice