OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ελληνική Λύση: Ευνουχισμός και ισόβια σε παιδοβιαστές και βιαστές

Η νέα θηριωδία σε βάρος ενός μικρού κοριτσιού που δολοφονήθηκε αφού μαρτύρησε στα χέρια ενός ανώμαλου κτήνους, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για «παρανοήσεις». Ειδικά από τη στιγμή που το φερόμενο κτήνος, είχε απασχολήσει σύμφωνα με δημοσιεύματα και στο παρελθόν για βιασμούς μικρών παιδιών, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος. αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση.

Το πολίτευμα που αφήνει ελεύθερους βιαστές και παιδοβιαστές για να επαναλάβουν τα εγκλήματα τους, δεν είναι «δημοκρατικό» αλλά φασιστικό και απάνθρωπο. Το ζήσαμε πρόσφατα και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ευνουχισμός και ισόβια κάθειρξη για κάθε παιδοβιαστή και βιαστή, είναι η πρέπουσα ποινή, αφού η θανατική ποινή έχει καταργηθεί.

Η Ελληνική Λύση το έχει προτείνει πολλάκις και θα το κάνει πράξη όταν ο Ελληνικός λαός της δώσει τη δύναμη, αφού το πολιτικό σύστημα κωφεύει στις κραυγές των μικρών παιδιών και των θυμάτων βιασμών.

Σχετικά Άρθρα

Ιράν: Τεράστια έκρηξη στο λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς – Δεκάδες τραυματίες

otavoice

Live η κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου: Το ύστατο χαίρε

otavoice

Γάζα: Τέσσερις νεκροί, 30 αγνοούμενοι μετά από ισραηλινό πλήγμα σε σπίτι

otavoice

Νέα αντιπυρική περίοδος: Μέσα και σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας

otavoice

Αισιόδοξος ο Ντ. Τραμπ για το τέλος του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας

otavoice

Κινέζος ΥΠΕΞ: Οι αμερικανικοί δασμοί δείχνουν «ακραίο εγωισμό»

otavoice