OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Γαλλία και Ολλανδία κακοποίησαν το ποδόσφαιρο -Βολική λευκή ισοπαλία

Εκατομμύρια θεατές περίμεναν από την αποψινή αναμέτρηση Γαλλίας- Ολλανδίας, ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα αφού η υποτιθέμεη ποιότητα των χρυσοπληρωμένων παικτών τους προμήνυε μια συναρπαστική αναμέτρηση.

Απεναντίας “οράνιε” και  “τρικολόρ” παρουσιάστηκαν προκλητικά αδιάφοροι, νωχελικοί, σαν να έκαναν 90 λεπτά αγγαρία. Είδαμε ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να μπει σε κριτική αφού σε όλα ήταν ένα μηδενικό, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και δίχως τέρματα στην “Red Bull Arena” της Λειψίας.

Ολλανδία και Γαλλία δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες για ένα ματς γεμάτο θέαμα. Φάνηκε εξαρχής να βολεύονται από την ισοπαλία και να υποβάλλουν δεκάδες χιλιάδες στο γήπεδο και εκατομμύρια στις οθόνες σε ένα βασανιστικό μαρτύριο κακοποίησης του αθλήματος. Ένα ισόπαλαο αποτέλεσμα χωρίς γκολ, που δεν βόλεψε μονάχα τους δύο αντιπάλους αλλά και τις στοιχηματικές εταιρίες, ανά τον πλανήτη,  που είδαν εκατομμύρια ευρώ να εισρέουν στα ταμεία τους.

Ίσως θα τους αξίζε ένα πρόωρος αποκλεισμός, σαν θεία δίκη από την στρογγυλή “θεά”, για αυτό που σήμερα με εκκωφαντικά προκλητικό τρόπο έκαναν, μη σεβόμενοι την ιστορία της φανέλας που φορούσαν και την έχουν τιμήσει μεγαθήρια.

Για την Γαλλία πέρα από όσα είδαμε σήμερα επιβεβαίωσε ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού και στο πρώτο παιχνίδι με την Αυστρία κέρδισε δύσκολα και με αυτογκόλ. Σε δύο αγώνες στην κορυφαία ευρωπαική διοργάνωση έχει μηδέν παραγωγικότητα…. και αυτό λέει πολλά για την συνέχεια απέναντι σε ομάδες όπως η Ισπανία και η Γερμανία που “πυροβολούν” κατά ριπάς.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Φερμπρούχεν, Ντάμφρις, Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Άκε, Σχάουτεν (73′ Φέρμαν), Σίμονς (73′ Βαϊνάλντουμ), Σίμονς, Ρέιντερς, Φρίμπονγκ (73′ Χερτράουντα), Ντεπάι (79′ Βέχορστ), Χάκπο

ΓΑΛΛΙΑ: Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Ερναντέζ, Τσουαμενί, Καντέ, Ραμπιό, Ντεμπελέ (75′ Κομάν), Τουράμ (75′ Ζιρού), Γκριεζμάν

Σχετικά Άρθρα

Off…

otavoice

Σύνοδος Κορυφής: «Λευκός καπνός» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα, Κάλας

otavoice

Γάζα: Με αμείωτη ένταση οι εγκληματικές επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού

otavoice

Πανελλήνιες: Λιγότερα τα άριστα σε σχέση με πέρυσι -«Βουτιά» των βάσεων

otavoice

Δ. Κουτσούμπας στις Σκουριές Χαλκιδικής: Συνάντηση με απεργούς μεταλλωρύχους – Είστε ήδη νικητές

otavoice

Ευθ. Λέκκας: Ο κίνδυνος πλημμυρών στη Θεσσαλία παραμένει ο ίδιος

otavoice