OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Κοζάνη: Ομαλά η εκλογική διαδικασία – Μειωμένη προσέλευση

Κανονικά ξεκίνησε η διαδικασία στα εκλογικά τμήματα της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, με τους δικαστικούς αντιπροσώπους να βρίσκονται στις θέσεις τους από νωρίς το πρωί.

Αν και η προσέλευση είναι μειωμένη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δικαστικών αντιπροσώπων και μελών εφορευτικών επιτροπών, το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν με το που άνοιξε η κάλπη αρκετοί, κυρίως ηλικιωμένοι, πολίτες.

Κοζάνη: Ομαλά η εκλογική διαδικασία – Μειωμένη προσέλευση εκλογέων

Σε 327 εκλογικά τμήματα θα ψηφίσουν οι 158.890 εγγεγραμμένοι και οι 398 ετεροδημότες, που αποτελούν το σύνολο των εκλογέων στην Π.Ε. Κοζάνης. Στην Δυτική Μακεδονία τα εκλογικά τμήματα ανέρχονται σε 734, οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους είναι 346.344, ενώ 735 θα είναι οι ετεροδημότες. με το σύνολο των εκλογέων, στην Περιφέρεια να ανέρχεται στους 347.079.

Πηγή ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Μακρόν στο Λονδίνο: Συμμαχίες ουσίας πίσω από τη μεγαλοπρέπεια

otavoice

Ισραήλ: Παραδοχή για πλήγματα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις από το Ιράν

otavoice

Τέμπη: Απορρίφθηκε από τον Εφέτη Ανακριτή το αίτημα πραγματογνωμοσύνης στους μετασχηματιστές

otavoice

Mήνυμα Οτσαλάν μέσω βίντεο στα μέλη του ΡΚΚ να καταθέσουν τα όπλα τους

otavoice

Ομολόγησε τις δολοφονίες τεσσάρων βρεφών η Ειρήνη Μουρτζούκου

otavoice

Στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ η οικονομική αστυνομία

otavoice