OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αλγερία: Σύροι πέθαναν από δίψα στην έρημο – Παιδιά μεταξύ των 14 θυμάτων

Δύο Αλγερινοί και 12 Σύροι, πέθαναν στην έρημο της Αλγερίας αφού χάθηκαν σε αυτήν προσπαθώντας να φτάσουν στη Λιβύη με σκοπό να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη.

Η Relief Search and Rescue Association ανακοίνωσε ότι βρήκε τα πτώματα 12 Σύριων, μεταξύ των οποίων δύο παιδιών, στην περιοχή Belkbour στην έρημο της Αλγερίας, πριν μεταφερθούν στο νεκροτομείο στο νοσοκομείο Borj Omar Idris στην επαρχία Illizi.

 

Ο σύλλογος εξήγησε ότι οι ομάδες έρευνας βρήκαν ένα αυτοκίνητο Toyota που αγνοούνταν από την Τρίτη και δίπλα του υπήρχαν 3 πτώματα του οδηγού και του συντρόφου του, οι οποίοι ήταν Αλγερινοί, και ένα τρίτο άτομο από τη Συρία, ακολούθησαν τα ίχνη και βρήκαν 11 πτώματα, τα οποία ανήκαν όλα σε Σύριους.

Επιβεβαίωσε ότι η αιτία θανάτου ήταν η δίψα αφού χάθηκαν στην έρημο υπό το φως των σκληρών καιρικών συνθηκών εκεί, ενώ κάλεσε τις οικογένειες των θυμάτων να επικοινωνήσουν και να παραλάβουν τα πτώματα από το νοσοκομείο Burj Omar Idris.

Σύμφωνα με τον σύλλογο, τα πτώματα των 5 από τα θύματα ανήκαν σε Σύρους από το Χαλέπι, ενώ τα 3 ανήκαν σε άτομα από το Κυβερνείο της Ράκα και τα ίδια από την Αλ-Χασάκα.

Πηγή almodon – Λίβανος

Σχετικά Άρθρα

“Κάηκε” η Μαδρίτη για τους πρωταθλητές Ευρώπης (video)

otavoice

Συνεχίζεται η δίκη των 21 κατηγορουμένων για την τραγωδία στο Μάτι

otavoice

Η Βολιβία ανακοίνωσε την ανακάλυψη τεράστιου κοιτάσματος φυσικού αερίου

otavoice

Έκτακτη σύσκεψη για το ρεύμα- Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ για τα F35

otavoice

ΗΠΑ: Επιβεβαιώθηκαν 4 νέα κρούσματα της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους

otavoice

Οι Χούθι χτύπησαν το δεξαμενόπλοιο ελληνικών συμφερόντων «Chios Lion»

otavoice