OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Εκτός Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ o Παύλος Πολάκης

Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την επίθεση που εξαπέλυσε σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

O Παύλος Πολάκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά το περιστατικό είπε, «παίρνω την ευθύνη όλων όσων έχω πει», ενώ ταυτόχρονα κάλεσε την Αθηνά Λινού να «ζητά συγγνώμη από τον εαυτό της». Παράλληλα έκανε λόγο για μια υποτιμητική συμπεριφορά που δέχτηκε από μέρους της συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη.

O Παύλος Πολάκης ανέφερε στην συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη:«Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Υπενθυμίζεται πως η συμπεριφορά του κ. Πολάκη φαίνεται ότι προκάλεσε μεταξύ άλλων και τον εκνευρισμό της συναδέλφου του Αθηνάς Λινού, η οποία με δάκρυα στα μάτια ζήτησε αμέσως μετά, συγγνώμη από την συνεργάτιδα του κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας, και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο».

Π. Μαρινάκης: Ο κ. Πολάκης έχει χάσει κάθε όριο ευπρέπειας – Να τον διαγράψει ο Κασσελάκης

Την διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε λίγο νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. «Ελπίζουμε αυτή να είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το -ομολογουμένως ευρύχωρο- ποτήρι της ατελείωτης ανοχής του κ. Κασσελάκη και να κάνει, έστω και με τεράστια καθυστέρηση, το αυτονόητο, διαγράφοντας τον κ. Πολάκη», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης σήμερα στη Βουλή προέβη, για πολλοστή φορά, σε μια απρόκλητη φραστική επίθεση, στρεφόμενος κατά συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο κ. Πολάκης έχει χάσει κάθε όριο ευπρέπειας, όπως κι εμείς έχουμε χάσει το μέτρημα με το πόσες φορές μπορεί να επιτεθεί χωρίς λόγο και αιτία σε όποιον άνθρωπο βρει εύκαιρο.

Αυτή τη φορά επέλεξε μια εργαζόμενη γυναίκα, η οποία, μάλιστα, δεν μπορούσε ούτε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, αφού δεν είχε δικαίωμα λόγου.

Ελπίζουμε αυτή να είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το -ομολογουμένως ευρύχωρο- ποτήρι της ατελείωτης ανοχής του κ. Κασσελάκη και να κάνει, έστω και με τεράστια καθυστέρηση, το αυτονόητο, διαγράφοντας τον κ. Πολάκη.

Πλέον δεν πείθει ούτε τους βουλευτές του, όπως φάνηκε και από την ανθρώπινη αντίδραση της κας Λινού στο νέο αυτό παραλήρημα λεκτικής βίας του κ. Πολάκη».

Σχετικά Άρθρα

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση έως τις 2 Αυγούστου

otavoice

Πανελλήνιες 2024: Οι βάσεις εισαγωγής ανα επιστημονικό πεδίο

otavoice

Πανελλήνιες 2024 – Βάσεις: Οι 20 σχολές με τα υψηλότερα μόρια

otavoice

Ροδιά Τυρνάβου: Ήρωας ο ιερέας του χωριού – Έσβησε την φωτιά πριν εξαπλωθεί

otavoice

ΕΟΔΥ: 35 θάνατοι με covid-19 την τελευταία εβδομάδα – 788 εισαγωγές

otavoice

Αγωνία τέλος! Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ

otavoice