OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Eνώνουν τις δυνάμεις τους Επιμελητήριο Σερρών και ΔΕΘ-HELEXPO

Υπό την αιγίδα της ΔΕΘ η SEREXPO 2024

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν η ΔΕΘ-HELEXPO και το Επιμελητήριο Σερρών και πλέον η έκθεση SEREXPO τίθεται υπό την αιγίδα του εθνικού εκθεσιακού φορέα.

Το Μνημόνιο υπογράφτηκε χθες στο Επιμελητήριο Σερρών από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΘ-HELEXPO, Δρ. Κυριάκο Ποζρικίδη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Αθανάσιο Μαλλιαρά.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών η SEREXPO, ως το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός των Σερρών, θα αποκτήσει αφενός μεγαλύτερη προβολή και αφετέρου την οργανωτική και συμβουλευτική υποστήριξη της ΔΕΘ-HELEXPO.

Ακόμη προβλέπεται σειρά κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών, με στόχο τη στήριξη του Σερραϊκού επιχειρείν και την ενίσχυση της εξωστρέφειας του.

Ειδικά η SEREXPO θα παρουσιαστεί και στο εξωτερικό, προκειμένου να επιτευχθεί μεγαλύτερη δικτύωση της με ξένες αγορές και επιχειρήσεις.

Η SEREXPO είναι μεταξύ των λίγων περιφερειακών εκθέσεων, στις οποίες η ΔΕΘ-HELEXPO παρέχει την αιγίδα της αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητά της, καθώς προσελκύει πλήθος εκθετών και επισκεπτών και διοργανώνεται με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές.

Το Μνημόνιο αποτελεί τη συνέχεια της πολύ καλής σχέσης που έχει αναπτυχθεί εδώ και αρκετά χρόνια με το Επιμελητήριο Σερρών, το οποίο συμμετέχει πάντα δυναμικά στη ΔΕΘ και σε άλλες κλαδικές εκθέσεις.

Η πολυεπίπεδη συνεργασία των δύο φορέων περιλαμβάνει επιπλέον τη διενέργεια workshops, την υποβολή προτάσεων σε συγχρηματοδοτούμενα ή άλλα εθνικά, ευρωπαϊκά ή διεθνή προγράμματα και την προώθηση ζητημάτων που σχετίζονται με το επιχειρηματικό περιβάλλον, την τοπική οικονομία, την ανταγωνιστικότητα και τον τουρισμό στις Σέρρες.

Παρόντες στην υπογραφή του Μνημονίου ήταν και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Θωμάς Τενεκετζής, η Οικονομική Επόπτρια, κα. Ελένη Τσιαπάρα και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, κ. Γιώργος Μήχος.

Σχετικά Άρθρα

Παρίσι 2024: Ο Στ. Τσιτσιπάς πέρασε στους «8» – Στο δρόμο του Τζόκοβιτς

otavoice

Δίκη Καραϊβάζ: Αθώοι λόγω αμφιβολιών οι δύο κατηγορούμενοι

otavoice

Άνετη πρόκριση στα ημιτελικά των 200μ. ύπτιο, για Σίσκο και Χρήστου

otavoice

3Χ3 τα ελληνικά κουπιά!!! Κοντού και Φίτσιου στον τελικό σκιφ ελαφρών βαρών

otavoice

Σπουδαία εμφάνιση και τελικός για Παπακωνσταντίνου – Γκαϊδατζή, στο διπλό σκιφ

otavoice

Aγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ: Είναι καθήκον μας να εκδικηθούμε για το αίμα του Χανίγια

otavoice