OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Σε κατάσταση μέγιστης επιφυλακής κήρυξε το Τελ Αβίβ ο δήμαρχός του

Ο δήμαρχος του Τελ Αβίβ Ρον Χουλντάι κήρυξε κατάσταση μέγιστης επιφυλακής στην περιοχή Τελ Αβίβ-Γιάφα μετά την επιχείρηση που είχε στόχο την πόλη τα ξημερώματα.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός Μπένιαμιν Νετανιάχου συνειδητοποιεί ότι οι πολιτικές του είναι αυτές που έφεραν τη χώρα στην τρέχουσα καταστροφική κατάσταση.

Ο Χουλντάι είπε: «Έχουμε προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι οι πολιτικές που ακολουθεί ο Νετανιάχου θα επιδεινώσουν τις οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις Τώρα, είμαστε μάρτυρες των αποτελεσμάτων αυτών των πολιτικών επί τόπου».

Πρόσθεσε ότι η κατάσταση στο Τελ Αβίβ και σε διάφορα μέρη της χώρας έχει γίνει αφόρητη, τονίζοντας την ανάγκη αλλαγής της πολιτικής προσέγγισης για την έξοδο από αυτή την κρίση.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης (Χούθι ) δήλωσαν ότι το Τελ Αβίβ είναι μια ανασφαλής περιοχή.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης (Χούθι ) ανακοίνωσαν, «Με τη βοήθεια του Παντοδύναμου Θεού, πραγματοποιήθηκε μια ποιοτική στρατιωτική επιχείρηση που στόχευσε έναν από τους σημαντικούς στόχους στην κατεχόμενη περιοχή της Γιάφα (αυτό που ονομάζεται Ισραηλινό Τελ Αβίβ). Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με νέα drone που ονομάζεται “Jaffa” ικανό να παρακάμψει τα συστήματα αναχαίτισης του εχθρού και να επιτύχει με επιτυχία τους στόχους του.

Οι δυνάμεις επιβεβαίωσαν: «Κηρύσσουμε την κατεχόμενη περιοχή της Γιάφα ως ανασφαλή περιοχή και θα είναι πρωταρχικός στόχος εντός της εμβέλειας των όπλων μας. Και Θα επικεντρωθούμε στη στόχευση του εσωτερικού μετώπου του σιωνιστικού εχθρού και στην επίτευξη βάθους».

Τόνισε «έχοντας μια τράπεζα στόχων στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων στρατιωτικών στόχων και στόχων ασφαλείας, και θα προχωρήσουμε, με τη βοήθεια του Παντοδύναμου Θεού, να χτυπήσουμε ευαίσθητους στρατιωτικούς και στόχους ασφαλείας ως απάντηση στις σφαγές και τα καθημερινά εγκλήματα του εχθρού στη Γάζα».

Πρόσθεσαν πως: «Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους ηρωικούς μουτζαχεντίν στη Γάζα που υπερασπίζονται το αραβικό και ισλαμικό έθνος μας με όλους τους λαούς και τις χώρες», τονίζοντας ότι «οι επιχειρήσεις μας δεν θα σταματήσουν αν δεν σταματήσουμε την επίθεση και άρουμε την πολιορκία των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας».

Πηγή: elnashra, ertnews.gr,(Photo by GIL COHEN-MAGEN / AFP)
Μετάφραση: Oυαλίντ Ελίας

Σχετικά Άρθρα

Βόρεια Κορέα – Ρωσία: Ενισχύονται οι διμερείς στρατιωτικές συμφωνίες

otavoice

Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στο νότιο τμήμα του Περού – Aισθητός σε Χιλή και Αργεντινή

otavoice

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» από μαζική κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων

otavoice

Με απόφαση της ισραηλινής Κνεσέτ, «απαγορεύεται» η ίδρυση παλαιστινιακού κράτους

otavoice

Έξι νεκροί στο νότιο Λίβανο από Ισραηλινή επιδρομή

otavoice

Μαζική κατάρρευση ψηφιακών συστημάτων στην Αυστραλία

otavoice