OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ναυάγιο στη Σικελία: Βρέθηκαν τα πτώματα του Μάικ Λιντς, της κόρης του και ακόμη δύο

Την ταυτότητα των δύο θυμάτων που εντοπίστηκαν στο ναυάγιο του ιστιοφόρου στη Σικελία ανακοίνωσαν οι ιταλικές αρχές αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται για τον πολυεκατομμυριούχο Βρετανό επιχειρηματία Μάικ Λιντς και τη 18χρονη κόρη του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων αγνοουμένων συνεχίζονται, με πολλές δυσκολίες στην πρόσβαση στο κότερο από τους δύτες, εφόσον οι χώροι είναι στενοί και γεμάτοι συντρίμμια και έπιπλα.

Το σκάφος Bayesian, ιδιοκτησίας της συζύγου του Λιντς, μετέφερε 22 επιβάτες και πλήρωμα και ήταν αγκυροβολημένο στα ανοιχτά του Πορτιτσέλο, κοντά στο Παλέρμο, όταν ανατράπηκε και βυθίστηκε κατά τη διάρκεια σφοδρής καταιγίδας, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των ιταλικών αρχών το πολυτελές ιστιοφόρο βυθίστηκε σε λίγα λεπτά με τους ειδικούς να αναζητούν τα αίτια που προκάλεσαν αυτή την ναυτική τραγωδία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail στο επίκεντρο της έρευνας είναι το εάν οι καταπακτές του σκάφους είχαν αφεθεί ανοιχτές από μέλη του πληρώματος προκαλώντας τη βύθισή του. Μαζί με τον σεφ του Bayesian, που βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες μετά το ναυάγιο, οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους πέντε.

Σχετικά Άρθρα

Μόνιμοι διορισμοί 6.211 εκπαιδευτικών – Οι πίνακες με τα ονόματα

otavoice

Τηλεφώνημα Ζελένσκι στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

otavoice

Ινδία: 15 νεκροί από έκρηξη σε αντιδραστήρα φαρμακοβιομηχανίας

otavoice

Το ηλιέλαιο εκθρόνισε το ελαιόλαδο από τις ισπανικές κουζίνες, λόγω κόστους

otavoice

Πορτογαλία: Πυρκαγιά μαίνεται επί μια εβδομάδα στα ορεινά της νήσου Μαδέρα

otavoice

Σικελία: Ανασύρθηκαν δύο σοροί από το ναυάγιο του γιοτ «Bayesian»

otavoice