OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ήττα της Ελλάδας στη μάχη με τη Γερμανία

Η Ελλάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην παντοδύναμη Γερμανία, προηγήθηκε με δώδεκα στην πρώτη περίοδο, όμως έμεινε από δυνάμεις και πλήρωσε το κακό δεύτερο ημίχρονο, που είχε ως αποτέλεσμα να ηττηθεί με 76-63 και να μείνει εκτός συνέχειας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με το ταξίδι της να σταματάει στα προημιτελικά, όπως συνέβη άλλες τρεις φορές στο παρελθόν.

Οι Γερμανοί ήταν πάνω από τις δυνάμεις της Εθνικής, που δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να περάσει στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το ταξίδι σταμάτησε στα προημιτελικά, όπως έγινε το 1996 στην Ατλάντα, το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο. Το σύνολο του Γκόρντον Χέρμπερτ επιβεβαίωσε το γιατί είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου και μας απέκλεισε στα προημιτελικά, όπως είχε κάνει στην ίδια φάση και στο Eurobasket πριν από δύο χρόνια.

Η Ελλάδα έκανε μία καταπληκτική πρώτη περίοδο, όμως η διαφορά εξανεμίστηκε γρήγορα και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πλήρωσε το κακό δεύτερο ημίχρονο επιθετικά, όπου σημείωσε μόλις 27 πόντους.

Πηγή: ertsports.gr

Σχετικά Άρθρα

Επιθέσεις με drones από την Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ – Εχθροπραξίες από τη Δ. Όχθη ως το Ιράκ

otavoice

Σύμη: Επεισόδιο με ταχύπλοο που μετέφερε 21 πρόσφυγες και μετανάστες

otavoice

ΗΠΑ: Καταιγίδα Ντέμπι – Τέσσερις νεκροί και κίνδυνος για «καταστροφικές» πλημμύρες

otavoice

Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης 77 μεταναστών – Μεταφέρονται στην Καλαμάτα

otavoice

Πέντε τραυματίες στο Κουρσκ της Ρωσίας – Καταρρίφθηκαν 26 ουκρανικά drones

otavoice

Μπανγκλαντές: Γ.Γ του ΟΗΕ και Δύση εύχονται «δημοκρατική μετάβαση» – Σκηνές χάους στη χώρα

otavoice