OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Π. Γερουλάνος: «Θέλω την ευθύνη να οδηγήσω το ΠΑΣΟΚ ξανά στη νίκη»

«Θέλω την ευθύνη να οδηγήσω το ΠΑΣΟΚ ξανά στη νίκη. Διεκδικώ την εμπιστοσύνη και τη ψήφο των συμπολιτών μου για να δώσω στο ΠΑΣΟΚ τη δυνατότητα να πείσει ότι μπορεί και αξίζει να κυβερνήσει ξανά» υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Dnews.gr, στον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος και συνεχίζει: «Πώς θα γίνει αυτό; Με ένα σχέδιο που μιλάει στην καρδιά και στη ψυχή κάθε Έλληνα πολίτη, όπως επιδιώκω να κάνω με το σχέδιο Αναγέννηση. Με ένα ΠΑΣΟΚ, ανοιχτό, που αξιοποιεί όλες τις προοδευτικές δυνάμεις που θέλουν και μπορούν να το βοηθήσουν να επανασυνδεθεί με την κοινωνία. Θα μιλήσω με κάθε αιρετό στέλεχός του, πρώην ή νυν, που θέλει να εμπλακεί στην παραγωγή πολιτικής και στην οργανωτική του διάρθρωση. Με ένα σχέδιο επικοινωνίας που θα φτάσει την Αναγέννησή μας σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό. Και με μία ηγετική ομάδα που θα πείθει τον Έλληνα και την Ελληνίδα ότι αυτά που λέμε μπορούμε να τα κάνουμε πράξη».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα χρησιμοποιήσει σε ηγετικά όργανα τους συνυποψηφίους του, σε περίπτωση που εκλεγεί, ο κ. Γερουλάνος τόνισε πως κανένας δεν περισσεύει στον αγώνα για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις επόμενες εκλογές και πως θα κάνει τα πάντα για να προχωρήσει το ΠΑΣΟΚ ενωμένο.

«Στον αγώνα για τη νίκη στις επόμενες εκλογές, δεν περισσεύει κανείς και καμία. Αν εκλεγώ, θα κάνω τα πάντα για να προχωρήσουμε ενωμένοι. Όχι επίπλαστα, αλλά με ουσία, πάνω σε συγκεκριμένο σχέδιο που έχει ρόλο για όλες και όλους. Υπηρετώ την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, αδιαπραγμάτευτα, από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκα στο Κίνημά μας. Όσοι με έχουν ζήσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο ΠΑΣΟΚ ξέρουν ότι έχω άποψη, αλλά αυτό ποτέ δεν στάθηκε εμπόδιο στη σύνθεση απόψεων και στη συνεργασία με οποιονδήποτε. Αντίθετα ξέρω πολύ καλά ότι η δύναμη είναι στην ομαδική προσπάθεια για αυτό και όλη μου τη ζωή μου αρέσει να αξιοποιώ ανθρώπους και ταλέντα, να δίνω αξία σε οποιονδήποτε θέλει να προσφέρει. Αυτό λείπει σήμερα και πρέπει να το κάνουμε ξανά πράξη. Από την Χαριλάου Τρικούπη μέχρι την κάθε Τοπική Οργάνωση. Για παράδειγμα, το 2008 χτίσαμε τον εξαιρετικά αποτελεσματικό Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ με υπέροχα στελέχη που μέχρι τότε μάλλον υποαξιοποιούνταν σε άλλα γραφεία σε σχέση με τις δυνατότητές τους».

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ: https://www.dnews.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/487150/paylos-geroulanos-thelo-tin-efthyni-na-odigiso-to-pasok-ksana-sti-niki

Σχετικά Άρθρα

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τα voucher βιβλίων

otavoice

Οι 11 αλλαγές που θα ισχύσουν με το πρώτο κουδούνι της νέας διδακτικής χρονιάς

otavoice

Μεγάλη φωτιά ανάμεσα σε Κομνηνά και Ανατολικό Εορδαίας – Καταιγίδα πλήττει την περιοχή

otavoice

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην θέση Αέρας στα Μέγαρα

otavoice

Αγαπημένοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες στα Music Events της 88ης ΔΕΘ

otavoice

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς καλεί σε επιθέσεις αυτοκτονίας εναντίον του Ισραήλ

otavoice