OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Παραολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024» – Το πρόγραμμα μεταδόσεων της ΕΡΤ

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024» στην ΕΡΤ.

Τετάρτη 28 Αυγούστου – Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το πρόγραμμα μεταδόσεων

Η ΕΡΤ θα μεταφέρει στους τηλεθεατές τον παλμό των Παραολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονται στο Παρίσι από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2024, φέρνοντας στο προσκήνιο 4.400 αθλητές και αθλήτριες, που θα αγωνιστούν στα 22 αθλήματα της διοργάνωσης.

Την κορυφαία διοργάνωση του παραολυμπιακού κινήματος καλύπτει η ΕΡΤ μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, καθώς και από τα ψηφιακά κανάλια ERTSPORTS 1 και ERTSPORTS 2 μέσω της πλατφόρμας ERTFLIX. Επιπλέον, η ΕΡΑΣΠΟΡ, το αθλητικό site ertsports.gr καθώς και τα επίσημα social media της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, καθ’ όλη τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων, θα παρέχουν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, συμβάλλοντας στην πληρέστερη κάλυψη της διοργάνωσης.

Η τελετή έναρξης μεταδίδεται απευθείας την Τετάρτη 28 Αυγούστου, στις 21:00, από την ΕΡΤ2 και με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από την ΕΡΤ3, όπως και η τελετή λήξης την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00.

Περισσότερες από 100 ώρες live προγράμματος

Με απεσταλμένους δημοσιογράφους και τεχνικό προσωπικό, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ στο Παρίσι, αλλά και με πολύωρες καθημερινές μεταδόσεις από σχολιαστές και καλεσμένους, η δημόσια τηλεόραση θα προσφέρει απευθείας πρόγραμμα, που θα ξεπεράσει τις 100 ώρες.

Το Παρίσι είναι έτοιμο να διοργανώσει τους Παραολυμπιακούς Αγώνες τόσο στους αγωνιστικούς χώρους όσο και στα εμβληματικά σημεία της πόλης. Όπως συνέβη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε, για πρώτη φορά στην ιστορία των Παραολυμπιακών, να πραγματοποιήσει την τελετή έναρξης την Τετάρτη 28 Αυγούστου, επίσης εκτός σταδίου, και συγκεκριμένα στην Place de la Concorde. Στη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων θα θα γίνει η παρέλαση των αθλητών, ενώ τις ημέρες που θα ακολουθήσουν άλλα πολιτιστικά σημεία, όπως ο Πύργος του Άιφελ, το Παλάτι των Βερσαλλιών καθώς και το Grand Palais, θα φιλοξενήσουν ορισμένα από τα αθλήματα.

Η ελληνική εθνική ομάδα της παραολυμπιακής αποστολής, που θα συμμετάσχει στους Αγώνες, αριθμεί 40 μέλη, και συγκεκριμένα 37 αθλητές και αθλήτριες, δύο ramp operators στο μπότσια κι έναν οδηγό αθλητή στον στίβο. Θα διαγωνιστούν σε 10 αθλήματα (κολύμβηση, στίβος, τάε κβον ντο, σκοποβολή, τοξοβολία, ιππασία, ποδηλασία, άρση βαρών, τζούντο και μπότσια), σ’ ένα σύνολο, στο οποίο περιλαμβάνονται 13 αθλητές και αθλήτριες που έχουν κατακτήσει μετάλλια σε προηγούμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Για τις αθλητικές αναμετρήσεις, τις προσπάθειες της ελληνικής αποστολής και όλες τις ειδήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης, μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά από το ertsports.gr καθώς και για το πρόγραμμα των μεταδόσεων, στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.ertsports.gr

Η γιορτή στο Παρίσι συνεχίζεται με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες και η ΕΡΤ θα μεταφέρει όλη την αγωνιστική δράση και το θέαμα στα σπίτια σας!

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων των Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», σε μορφή word, πατήστε εδώ.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων των Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», σε μορφή PDF, πατήστε εδώ.

Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», σε μορφή PDF, πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Εμπαίζει τους πολίτες το Υπουργείο Οικονομικών- Μεγαλύτερη η αύξηση μισθών έναντι των τιμών

otavoice

Πυρκαγιά στον Όλυμπο, στο καταφύγιο της Πετρόστρουγκας

otavoice

Παγκόσμια θλίψη – Πέθανε ο Σβεν Γκόραν Ερικσον

otavoice

NASA: Οι δύο αστροναύτες θα επιστρέψουν στη Γη με διαστημικό σκάφος της SpaceX

otavoice

Αποδοκίμασαν τον Εθνικό μας Ύμνο οι σλαβοσκοπιανοί σφετεριστές των Μακεδόνων

otavoice

Μπαράζ ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία – Τουλάχιστον 3 νεκροί, επλήγησαν υποδομές

otavoice