OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Παρίσι 2024: Σπουδαία νίκη της Εθνικής Πόλο Ανδρών επί των ΗΠΑ- Αγκαλιά με την πρόκριση

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λύγισε τη σθεναρή αντίσταση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και πλέον είναι μόνο τυπικό το ζήτημα της συμμετοχής του στα νοκ άουτ.

Η Εθνική μας ομάδα αδράνησε αμυντικά στις πρώτες επιθέσεις των Αμερικανών και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 στα πρώτα δύο λεπτά της αναμέτρησης. Ωστόσο, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έδειξαν άμεσα το καλό τους πρόσωπο και πέτυχαν τρία συνεχόμενα γκολ, με αποτέλεσμα να προσπεράσουν με 4-2. Όμως, το πρώτο οκτάλεπτο δεν έκλεισε καλά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τον τερματοφύλακα των ΗΠΑ να σκοράρει από ένα τέρμα στο άλλο στην εκπνοή και να ισοφαρίζει σε 4-4.

Διαφορετικό ήταν όμως το ξεκίνημα στο δεύτερο οκτάλεπτο. Νικολαΐδης και Παπανικολάου πέτυχαν δύο συνεχόμενα τέρματα για το 6-4, πριν μειώσει ο Ίρβινγκ. Το ημίχρονο τελείωσε με οριακό προβάδισμα (7-6) και την Εθνική να έχει τον πρώτο λόγο.

Οι ΗΠΑ μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος και βρέθηκαν μπροστά (8-7) με δύο συνεχόμενα τέρματα. Από εκείνο το σημείο όμως, τα πράγματα άλλαξαν, διότι οι παίκτες του Βλάχου… πάτησαν το πόδι στο γκάζι. Ο Φουντούλης ισοφάρισε αρχικά, ενώ ο Αργυρόπουλος έδωσε το προβάδισμα (10-9) στη συνέχεια, πριν ο αρχηγός κλείσει τα 24′ με νέο τέρμα. Το τελευταίο οκτάλεπτο αποτέλεσε τυπική διαδικασία, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επικρατεί με τελικό σκορ 13-11.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 7-6, 11-9, 13-11

Σχετικά Άρθρα

Αντιπαράθεση Μαξίμου – Χάρη Δούκα με αφορμή την επιλογή Τζιτζικώστα στην Κομισιόν

otavoice

Κρεμλίνο: Θα καταρρίψουμε τα μαχητικά F16 που θα παραδοθούν στην Ουκρανία

otavoice

Συγκίνησε η Ντρισμπιώτη, υποκλίθηκε με την ελληνική σημαία στον τερματισμό της

otavoice

Παρίσι 2024: Στον τελικό της κωπηλασίας ο Στέφανος Ντούσκος

otavoice

ΓΓ Διαχείρισης Αποβλήτων: Τα βασικά στοιχεία του νομοσχεδίου για την ενίσχυση της ανακύκλωσης

otavoice

Ο ήρωας της παλαιστινιακής αντίστασης Χαλέντ Μεσάλ φέρεται ως ο νέος ηγέτης της Χαμάς

otavoice