OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Παρίσι: Νίκησε η Εθνική Ελλάδας, την Αυστραλία – Πώς προκρίνεται στους «8»

Η εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας κατάφερε να επικρατήσει επί της Αυστραλίας με σκορ 71-77 και να επιστρέψει στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους «8», στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτή θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα και των άλλων ομίλων και τη διαφορά πόντων που θα έχουν οι ομάδες, αναμένοντας και το παιχνίδι Καναδάς – Ισπανία (18:15, ΕΡΤ1), με την εθνική μας να αναμένει νίκη του Καναδά.

Η μεγάλη διαφορά που είχε στο ημίχρονο, μειώθηκε στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά η εθνική μας διατήρησε το προβάδισμα και κατέκτησε τη νίκη.

 Ο MVP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε εμφάνιση για σεμινάριο διαβάσματος και υπομονής, αλλά ο MVP του αγώνα ήταν ο Τόμας Γουόκαπ. Που έχει ακούσει πολλά, αλλά στο κρίσιμο παιχνίδι ήταν εκεί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Και ήταν μαγικός. Με σπουδαίες άμυνες στα γκαρντ της Αυστραλίας και με 18 πόντους σε 29:59 από 3/7 δίποντα και 4/7 τρίποντα.

TΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-25, 36-53, 50-62, 71-77

-Με τη διαφορά 6 πόντων και αν ο Καναδάς επικρατήσει της Ισπανίας, θα τερματίσει τρίτη στον όμιλο, ελπίζοντας πως με την ολοκλήρωση των αγώνων στα άλλα δύο γκρουπ θα είναι μία από τις δύο καλύτερες τρίτες για να συνεχίσει στα προημιτελικά.

-Η Ελλάδα θα περιμένει νίκη της Σερβίας επί του Νοτίου Σουδάν με τουλάχιστον τρεις πόντους (3/8 στις 22:00) για να προκριθεί στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σχετικά Άρθρα

Διπλός θρίαμβος!!! Ασταμάτητοι οι Έλληνες κωπηλάτες στο Παρίσι

otavoice

Κηδεία Χανίγια στο Κατάρ: Θρήνος και οργή από τα πλήθη στη Ντόχα

otavoice

Υποκλοπές: Απορρίφθηκε το αίτημα να κληθούν οι εισαγγελικοί λειτουργοί για το πόρισμα του Αρείου Πάγου

otavoice

Παρίσι 2024: “Χάλκινες” Ζωή Φίτσιου – Μιλένα Κοντού στην κωπηλασία

otavoice

Χάλκινοι Ολυμπιονίκες οι Παπακωνσταντίνου-Γκαϊδατζής στο διπλό σκιφ

otavoice

Φωτιά στο Κορωπί – Επιχειρούν και δύο ελικόπτερα

otavoice