OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Στην Εισαγγελέα Πολυγύρου ο πατέρας του 19χρονου -Καταθέτει ενοχοποιητικά στοιχεία

Στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου έφτασε πριν από λίγο ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο μοιραίο «crazy dance», σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής.

Συνοδευόμενος από τον 16χρονο γιο του, που ήταν μαζί με τον 19χρονο Γιάννη την στιγμή που βρήκε ακαριαίο θάνατο, ο κ. Γιώργος Καμπαϊλής, τόνισε πως θα παραδώσει στην Εισαγγελέα όλα τα έγγραφα του τεχνικού ελέγχου που αποδεικνύουν την ακαταλληλότητα του παιχνιδιού (υπεύθυνες δηλώσεις από τεχνικό ότι τα μηχανήματα είναι ασφαλή και μπορούν να λειτουργήσουν), το οποίο οδήγησε στον θάνατο τον γιο του, αλλά και τη συμμετοχή ανθρώπων και καταστάσεων που οδήγησαν στην τραγωδία, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Εισαγγελέας θα πειστεί ώστε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διώξεις, καθώς ο εν ζωή γιος του είναι ο μόνος που ξέρει τι πραγματικά έχει συμβεί. Όπως είπε ο πατέρας του 19χρονου, κατέχει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι υπήρχε συνεργασία μεταξύ του δήμου Κασσάνδρας αλλά και του 58χρονου επιχειρηματία που διατηρούσε το λούνα παρκ.

Δεν θέτει ζήτημα οικονομικού σκανδάλου, καθώς οι Δήμοι μπορούν να κάνουν απευθείας αναθέσεις σε επιχειρηματίες μέχρι 30.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Μπουρκίνα Φάσο: Δεκάδες νεκροί σε επίθεση «τρομοκρατών»

otavoice

Παραμένει φλεγόμενο το υπό ελληνική σημαία δεξαμενόπλοιο Sounion, στην Ερυθρά Θάλασσα

otavoice

Αυξήσεις από σήμερα σε 850 φάρμακα – Οι συνέπειες στους ασθενείς

otavoice

Η Βραζιλία «σε πόλεμο» με τις πυρκαγιές – Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης 45 πόλεις

otavoice

Πληρωμές με IRIS: Λιγότεροι από 400.000 επαγγελματίες έχουν συνδεθεί – Προθεσμία και πρόστιμα

otavoice

Σεισμός 6,9 Ρίχτερ στην Τόνγκα – «Ταρακουνήθηκαν» στο φόρουμ ηγετών του Ειρηνικού

otavoice