OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

«Φρούριο» η Θεσσαλονίκη λόγω των εγκαινίων της ΔΕΘ

Απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λόγω των παράλληλων εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων που προγραμματίζονται ενόψει της ΔΕΘ.

Aπό τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι και τις 20.00 το απόγευμα της Κυριακής, δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις οδούς Αγγελάκη, Εθν. Αμύνης, Αγ. Δημητρίου, στη Γ. Λαμπράκη, Αρμενοπούλου, Ν. Γερμανού, στην Ιασωνίδου, και στην Καυτανζόγλου, στο ρεύμα καθόδου.

«Φρούριο» η Θεσσαλονίκη λόγω των εγκαινίων της ΔΕΘ

Το μεσημέρι του Σαββάτου δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις οδούς Λ. Στρατού, , Γ΄ Σεπτεμβρίου, Βασ. Όλγας, Βασ. Γεωργίου, Λεωφ. Νίκης, Κουντουριώτη, Κων/νου Καραμανλή, Εγνατία, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου, Αγίας Σοφίας (από Εγνατία μέχρι την πλατεία Αγίας Σοφίας, καθώς και περιμετρικά της πλατείας Αγίας Σοφίας), Π. Μελά και Βενιζέλου.

«Φρούριο» η Θεσσαλονίκη λόγω των εγκαινίων της ΔΕΘ

Oι επαγγελματίες της πόλης από την πλευρά τους κάνουν λόγο για ένα διήμερο που κάθε χρόνο έχει μειωμένη αγοραστική κίνηση λόγω των συγκεντρώσεων.

Τον χορό των κινητοποιήσεων θα ανοίξουν την παραμονή των εγκαινίων της ΔΕΘ τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου θα λάβουν την σκυτάλη τα υπόλοιπα εργατικά σωματεία.

Σχετικά Άρθρα

Τζ. Μελόνι προς υπ. Πολιτισμού: Γράφουμε ιστορία, δεν επιτρέπουμε λάθη

otavoice

Κινητοποίηση εκπαιδευτικών έξω από το Υπουργείο Παιδείας- Τα ΜΑΤ έριξαν χημικά

otavoice

Έναν χρόνο μετά η Θεσσαλία μετρά τις πληγές της…

otavoice

Σε έρημο μετατράπηκε η λίμνη στο Κάτω Σχολάρι -Σοκάρουν οι εικόνες (ΦΩΤΟ)

otavoice

H έκθεση του στρατηγικού διαλόγου για το μέλλον της γεωργίας στην ΕΕ, στην πρόεδρο της Κομισιόν

otavoice

Σε φυσιολογικά επίπεδα επιστρέφει η παγκόσμια παραγωγή ελαιολάδου

otavoice