OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

«Όταν συνάντησα τον πατέρα Αντώνιο περνούσα κάποια σκοτάδια στη ζωή μου. Είχα χάσει την πίστη μου στο Θεό, στους ανθρώπους και σε εμένα. Ο τρόπος που λειτούργησε μέσα μου ο λόγος του ήταν καθαρτικός» είπε ο Πάνος Μουζουράκης καταθέτοντας ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του πατέρα Αντωνίου που αφορά τις καταγγελίες για σωματική κακοποίηση φιλοξενούμενων σε δομές της «Κιβωτού του κόσμου».

Ο γνωστός καλλιτέχνης μάλιστα σημείωσε ότι θα εμπιστευόταν με «κλειστά μάτια» την κόρη του στον Ιδρυτή της Οργάνωσης, ενώ τη στάση του απέναντι στις κατηγορίες τη χαρακτήρισε «πνευματικό παραδειγματισμό».

Όσον αφορά στις καταγγελίες εις βάρος του τις απέδωσε σε «σκοπιμότητες» ενώ ερωτηθείς για το πώς αντιμετώπιζαν τα παιδιά τον κατηγορούμενο είπε πως «όταν είχα πάει εγώ στην κατασκήνωση τα παιδιά έπαιζαν μπάσκετ. Δεν φανταζόμουν ότι θα παίρνει τέτοια αγάπη από τα παιδιά. Επειδή υπάρχουν διάφοροι χαρακτήρες ανθρώπων, αυτό που μου έκανε εντύπωση και με έπεισαν… ήταν τα βλέμματα αυτών των παιδιών προς τον πατέρα Αντώνιο. Έβλεπα 40 παιδιά μαζί, κι ακόμα κι εκείνος που φυσιογνωμικά φαινόταν πιο ταραχοποιός, έπαιρνε από το χέρι και καθησύχαζε άλλα πιο φοβισμένα παιδάκια. Αυτό που έκανε δηλαδή ο πατέρας Αντώνιος ήταν συγκλονιστικό».

Υπεράσπιση: Μέχρι να γίνουν οι καταγγελίες είχατε ακούσει οτιδήποτε;
Μάρτυρας: Όχι δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα.

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε  έξω από τα δικαστήρια στους δημοσιογράφους και τόνισε μεταξύ άλλλων πως δεν αμφιβάλει για την αθωότητα του πατρός Αντωνίου. Είναι σίγουρος ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει θα καταρρεύσουν. «Πρέπει να υπάρξει μια σταύρωση για να υπάρξει Ανάσταση», είπε.

Πηγή: Άννα Κανδύλη/ enikos

Video: ekklisiaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Έκρηξη Χάρη Δούκα: “Το ποτήρι ξεχείλισε…. ο Ανδρουλάκης να πάρει θέση”

otavoice