OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ρέθυμνο: Πυροβόλησαν κτηνοτρόφο, οι δράστες χάραξαν τη γλώσσα του

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται κτηνοτρόφος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε στα άκρα, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (6/9). Το συμβάν έλαβε χώρα στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνης.

Άγνωστος ή άγνωστοι βρήκαν μόνο του τον 69χρονο κτηνοτρόφο στο ποιμνιοστάσιό του στην ευρύτερη περιοχή και τον πυροβόλησαν περισσότερες από μία φορά, σε χέρια και πόδια. Το σοκαριστικό στην υπόθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ότι η γλώσσα του ανθρώπου που έχει πυροβοληθεί, είναι χαραγμένη. Ο 69χρονος κατάφερε να επικοινωνήσει με τον έναν από τους 3 γιούς του, ο οποίος στην συνέχεια ειδοποίησε τις αρχές.

Ο γιος του, θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό

Διασταυρωμένες πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ωστόσο, αναφέρουν πως η συγκεκριμένη επίθεση στον 69χρονο, συνδέεται με τη δολοφονική επίθεση με καυστικό υγρό σε 26χρονο στον Κουμπέ Ρεθύμνου, στα τέλη Ιουλίου του 2024 (δείτε εδώ), καθώς το θύμα είναι ο γιος του. Για εκείνη την επίθεση είχαν συλληφθεί δύο άτομα, ένας εκ των οποίων βρίσκεται στην φυλακή.

Κίνητρο και των δύο δολοφονικών επιθέσεων, φέρεται να είναι διαφορές για μία έκταση γης στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου. Δύο οικογένειες βρίσκονται σε διαμάχη για αυτή την μικρής αξίας έκταση.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνητό για τον εντοπισμό του δράστη (ή των δραστών) σε μια εμβέλεια αρκετών χιλιομέτρων από το σημείο της επίθεσης. Ανάστατοι είναι και οι κάτοικοι του χωριού, από το σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

 

Πηγή: ertnews.gr
Ρεπορτάζ: Ευτυχία Πενταράκη – Περικλής Κουκλάκης

Σχετικά Άρθρα

Μέση Ανατολή – Αποκάλυψη Bild: Μόλις 70 οι ζωντανοί όμηροι, σύμφωνα με έγγραφο

otavoice

Σ. Λαβρόφ: Σοβαρές οι προθέσεις της Τουρκίας για ένταξη στους BRICS

otavoice

Εμπορικό έλλειμμα 19,4 δισ. ευρώ στο επτάμηνο, αυξημένο κατά 9,6%

otavoice

Χαμάς: Δημοσίευσε επιστολή του δολοφονημένου Αμερικανού ομήρου προς τον Μπάιντεν

otavoice

Ν.Παππάς στο ΕΡΤΝews: Ζούμε τις συνέπειες ενός κακού εκλογικού αποτελέσματος

otavoice

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο πατέρας του 14χρονου δράστη των πυροβολισμών στην Τζόρτζια

otavoice