OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Συνάντηση Δ. Κουτσούμπα με την διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO

Πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την τοπική οικονομία και τους εργαζομένους της Θεσσαλονίκης η ΔΕΘ

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO στο πλαίσιο της 88 ης ΔΕΘ

Πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την τοπική οικονομία και τους εργαζομένους της Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε τη ΔΕΘ ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη συνάντησή του με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO στο πλαίσιο της 88 ης διοργάνωσης. Μάλιστα, τόνισε πως παρακολουθεί την πορεία και την εξέλιξη της έκθεσης.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Τάσος Τζήκας, ενημέρωσε τον κ. Κουτσούμπα για τα ποιοτικά και ποσοτικά μεγέθη της 88 ης ΔΕΘ, αναφέρθηκε στη σημαντική συμμετοχή της Γερμανίας ως Τιμώμενης Χώρας, ενώ έκανε παράλληλα μια συνοπτική παρουσίαση του έργου της ανάπλασης, αλλά και των τελευταίων εξελίξεων σε αυτό το μέτωπο. Υπογράμμισε μάλιστα τη συμβολή που θα έχει η ανάπλαση στην τόνωση της απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, Δρ Κυριάκος Ποζρικίδης, αναφέρθηκε στη σημαντική συνεισφορά της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης στην τοπική οικονομία σε κάθε της διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα

Η Ολλανδία λαμβάνει μέτρα για τον περιορισμό της μετανάστευσης

otavoice

Live η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στη ΔΕΘ

otavoice

«Ανακαινίζω – Ενοικιάζω»: Τα μέτρα που αφορούν στη νέα στεγαστική πολιτική

otavoice

Σεπόλια: Παραλίγο τραγωδία με αμαξοστοιχίες – Αποφεύχθηκε σύγκρουση – Παρέμβαση εισαγγελέα

otavoice

Χ. Δούκας: Στο τέλος από το Μαξίμου θα ζητήσουν τη σύλληψή μας

otavoice

Πανελλαδικές 2025: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εξετάσεων – Δείτε τους πίνακες

otavoice