OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Τζ. Μελόνι προς υπ. Πολιτισμού: Γράφουμε ιστορία, δεν επιτρέπουμε λάθη

Ξεκάθαρα πυρά» προς τον Υπουργό Πολιτισμού Τζενάρο Σαντζουλιάνο, διέκριναν οι πολιτικοί συντάκτες στην ομιλία της Τζόρτζια Μελόνι προς το κόμμα των «Αδελφών της Ιταλίας».

«Γράφουμε ιστορία και πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι αυτό. Και αυτό δεν προβλέπει ούτε παύσεις ούτε στάσεις, αλλά ούτε καν μπορεί να επιτρέψει λάθη και ‘λαθος βήματα’ (παραλήψεις). Όλοι μας έχουμε ένα έργο πολύ μεγαλύτερο από τις προσδοκίες και τις επιθυμίες μας, και πρέπει να είμαστε σε θέση να το έχουμε αυτό στο μυαλό μας κάθε μέρα. Ειδικά όταν μπορεί να προκύψουν δυσκολίες», είναι η χαρακτηριστική της δήλωση.

Ο υπουργός Πολιτισμού της Ιταλίας φέρεται παλεύει για την πολιτική του ζωή εν μέσω φημολογίας που εμπλέκει την επιχειρηματία της μόδας Maria Rosaria Boccia.

Η Boccia δημοσίευσε ανάρτηση στο Instagram ευχαριστώντας τον Σαντζουλιάνο που τη διόρισε ως σύμβουλο του, κάτι που διαψεύδεται από το υπουργείο.

Η επιχειρηματίας έχει φωτογραφηθεί να συνοδεύει τον υπουργό σε πολλές εκδηλώσεις στην Ιταλία το καλοκαίρι, και επιμένει ότι: «Δεν πλήρωσα ποτέ για τίποτα, πάντα μου έλεγαν ότι το υπουργείο πλήρωνε τα έξοδα των συμβούλων», σύμφωνα με όσα είπε στην εφημερίδα La Stampa.

Σχετικά Άρθρα

Κινητοποίηση εκπαιδευτικών έξω από το Υπουργείο Παιδείας- Τα ΜΑΤ έριξαν χημικά

otavoice

«Φρούριο» η Θεσσαλονίκη λόγω των εγκαινίων της ΔΕΘ

otavoice

Έναν χρόνο μετά η Θεσσαλία μετρά τις πληγές της…

otavoice

Σε έρημο μετατράπηκε η λίμνη στο Κάτω Σχολάρι -Σοκάρουν οι εικόνες (ΦΩΤΟ)

otavoice

H έκθεση του στρατηγικού διαλόγου για το μέλλον της γεωργίας στην ΕΕ, στην πρόεδρο της Κομισιόν

otavoice

Σε φυσιολογικά επίπεδα επιστρέφει η παγκόσμια παραγωγή ελαιολάδου

otavoice