OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Δυτική Όχθη: Τρεις Ισραηλινοί νεκροί από επίθεση με πυρά στη βόρεια περιοχή

Τρεις Ισραηλινοί σκοτώθηκαν σε επίθεση με πυρά κοντά στο Κντουμίν στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισραήλ.

Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών δήλωσαν ότι «επιβεβαιώνουν τον θάνατο τριών ανθρώπων, δύο γυναικών εξήντα ετών και ενός άνδρα περίπου 40 ετών».

Ο στρατός δήλωσε ότι ένοπλοι «άνοιξαν πυρ κατά λεωφορείου και πολιτικών οχημάτων κοντά στο Αλ-Φουντούκ». Σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και τον στρατό, τραυματίστηκαν επίσης επτά άνθρωποι.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός του ισραηλινού στρατού μετέδωσε ότι στρατιώτες απέκλεισαν όλα τα χωριά της περιοχής αναζητώντας τους υπόπτους, εκτιμώντας ότι έχουν διαφύγει σε κοντινό παλαιστινιακό χωριό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP
φωτό (AP/Adel Hana)

Σχετικά Άρθρα

Βελόπουλος για Κ. Τασούλα: “Απελπισμένη επιλογή Μητσοτάκη, με ένα δήθεν δεξιό, που τα ψήφισε όλα”

otavoice

Τοποθέτηση γεφυρών σε πλημμυροπαθείς περιοχές της Αρμενίας από την ΔΙΚΑΦΚΑ του ΓΕΕΘΑ

otavoice

Πολωνία-Ντ. Τουσκ: Η Ρωσία σχεδιάζει «τρομοκρατικές ενέργειες» στον αέρα

otavoice

Στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν το Διεθνές Βραβείο Καρλομάγνου

otavoice

Εκεχειρία προ των πυλών στη Γάζα – Τα τρία στάδια της συμφωνίας

otavoice

Το ΥΠΕΣ επενδύει στη Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης

otavoice