OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Η ανιστόρητη Κάλλας επισκέφτεται το Αζερμπαϊτζάν ημέρα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Η πολυτάλαντη μοντέλα από την άσημη Εσθονία που εκράζει την Ευρωπαική Εξωτερική Πολιτική επισκέπτεται αύριο το Αζερμπαϊτζάν, ημέρα της επετείου των 110 χρόνων από την Γενοκτονία των Αρμενίων.

Η Κάγια Κάλας, επισκέπτεται ένα καθεστώς που ηγείται ένας σεσημασμένος εγκληματίας πολέμου ο Ιλχάμ Αλίεφ, συναιτέρος στα εγκλήματα με τον Ερτογάν και το οποίο εισέβαλε στην Αρμενία, δολοφόνησε δεκάδες χιλιάδες αμάχους και εκτόπισε εκατοντάδες χιλιάδες από τα πατρογονικά τους εδάφη στο Αρτσάχ. Αυτή η ανιστόρητη Εσθονή προσβάλει όχι μόνο τον Αρμενικό Λαό αλλά και την Ευρωπαική Ένωση, έτσι όπως την είχαν ονειρευτεί ηγέτες με αξίες και ιδανικά. Μην ξεχνάμε ότι μεγάλος αριθμός Ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων αλλά και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχουν αναγνωρίσει επίσημα την Γενοκτονία των Αρμενίων, κάτι που η Εσθονή δείνχνει να αγνοεί.

Βέβαια εκεί την τοποθέτησαν γιατί ήθελαν μια μαριονέτα να τους κάνει την βρωμοδουλειά, όσοι θέλουν μια άβουλη Ευρωπαική Ένωση πεδίο εξυπηρέτησης συμφερόντων… και το συγκεκριμένο συμβάν δεν είναι το μοναδικό που εκθέτει την Ευρώπη και δείχνει την γύμνια της στην χάραξη γεωπολιτικής στρατηγικής.

Ήδη έχουν εκδηλωθεί έντονες αντιδράσεις από ευρωβουλευτές για την αυριανή επίσκεψη της Κάλας στο Μπακού.

 

Σχετικά Άρθρα

Eurovision 2025: Στον τελικό η Ελλάδα – Μάγεψε η “Αστερομάτα”

otavoice

Σοκ! Φορτηγό έπεσε από τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη στη Θηβών

otavoice

Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Το Ισραήλ έχει καταστήσει τον αποκλεισμό «εργαλείο εξόντωσης»

otavoice

Ζελένσκι: «Δεν υπάρχει τίποτα για μένα να κάνω στην Κωνσταντινούπολη»

otavoice

Ο Τραμπ στα Εμιράτα: «Χρυσές» συμφωνίες δις δολαρίων

otavoice

ΝΟΚ: Ποιοι μπορούν να συνεχίσουν τις οικοδομές – Η επιβάρυνση για κατασκευαστές και ιδιοκτήτες

otavoice