OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Το Ισραήλ ανακοίνωσε πλήγματα σε 85 στόχους της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε επιθέσεις εναντίον 85 υποδομών της Χεζμπολάχ σε διάφορες περιοχές του Λιβάνου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μεταξύ των στόχων που επλήγησαν περιλαμβάνονται αποθήκες όπλων, εκτοξευτές πυραύλων και κτίρια που –κατά τον ισραηλινό στρατό– χρησιμοποιούνταν για στρατιωτικούς σκοπούς.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις υποστήριξαν επίσης ότι η Χεζμπολάχ εκτόξευσε ρουκέτες το τελευταίο 24ωρο προς ισραηλινές δυνάμεις που επιχειρούν στον νότιο Λίβανο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι ρουκέτες έπεσαν κοντά στις ισραηλινές δυνάμεις χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Η ένταση στα σύνορα Ισραήλ–Λιβάνου παραμένει υψηλή, παρά τις προσπάθειες για διατήρηση της εύθραυστης εκεχειρίας στην περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Πολάκης στην ΚΕ: «Το δίλημμα δεν είναι αν θα είμαστε δίπλα ή απέναντι στον Τσίπρα, αλλά αν θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ ή όχι»

otavoice

Χέγκσεθ: Η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με την «εισβολή» επικίνδυνων ιδεολογιών

otavoice

Μνημόνιο συνεργασίας Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

otavoice

Ζαπορίζια: Επισκευάστηκε η βλάβη στην γραμμή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στον πυρηνικό σταθμό

otavoice

Ποινική δίωξη σε έξι υπαλλήλους Πολεοδομιών που χρηματίζονταν για να τακτοποιούν ακίνητα

otavoice

Την Πέμπτη οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα – Σενάρια για Μαρινάκη στο Μεταφορών

otavoice