OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αήθης φραστική επίθεση Μπουτάρη σε Λεβέντη

O γνωστός για τις προκλητικές του συμπεριφορές, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης προκάλεσε για μια ακόμη φορά, αυτή τη φορά έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου και μετά την πανηγυρική Δοξολογία για τον Πολιούχο της πόλης.

Μετά λοιπόν την πανηγυρική δοξολογία ακολούθησαν οι καθιερωμένες δηλώσεις. Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μπουτάρης που έχει προκαλέσει το πανελλήνιο πολλάκις με τις αντιεθνικές του θέσεις, κατευθύνθηκε προς το σημείο των δηλώσεων και τότε ο Λεβέντης τον σταμάτησε θέλοντας να μιλήσει πρώτος.

Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης όμως, που έδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν διαθέτει επίπεδο και αξιοπρέπεια ειδικά, μια μέρα που απαιτεί σεβασμό στην ίδια την Πόλη που διοικεί, του απάντησε ότι είναι σειρά του και κατευθύνθηκε προς τις κάμερες, ξεκινώντας μια αδιανόητη «επίθεση» απέναντι σε ένα πρόεδρο κοινοβουλευτικού κόμματος και θα περιμέναμε να υπάρχει πολιτική καταδίκη αυτής της προκλητικής συμπεριφοράς.

Θυμίζουμε πως για την ίδια βία που του ασκήθηκε από αγανακτισμένους Θεσσαλονικείς για τις προσβολές κατά της Μακεδονίας κάποιοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια. Ίσως θα έπρεπε να υποβληθεί σε αλκοτέστ….

Σχετικά Άρθρα

Bίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των Χούθι στο «Sounion»

otavoice

Εικόνες σοκ! – «Θάλασσα» νεκρών ψαριών στον χείμαρρο του Ξηριά (βίντεο)

otavoice

Ουκρανία: Επιβεβαίωσε τη συντριβή ενός F-16 και τον θάνατο του πιλότου

otavoice

Μακρόν και Στάρμερ συζήτησαν για Μέση Ανατολή και Ουκρανία

otavoice

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τα voucher βιβλίων

otavoice

Οι 11 αλλαγές που θα ισχύσουν με το πρώτο κουδούνι της νέας διδακτικής χρονιάς

otavoice