OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Απίστευτη καταγγελία: Αστυνομική επιχείρηση… σε εφηβικό πάρτι στα Βριλήσσια!

Σε μια καταγγελία που δύσκολα κανείς μπορεί να διανοηθεί προχώρησαν οι γονείς 16χρονων εφήβων που χτες έκαναν πάρτι για να αποχαιρετήσουν ένα φίλο τους, ο οποίος μετακομίζει.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Δημητρίου Βερνάρδου. Η παρέα των παιδιών διασκέδαζε και όπως είναι φυσιολογικό σε τέτοιες περιστάσεις η μουσική έπαιζε δυνατά. Κάποιος γείτονας ενοχλήθηκε και κάλεσε την αστυνομία. Στις 23:30 περίπου εμφανίστηκε περιπολικό που σύμφωνα με τους γονείς των παιδιών ανήκει στο ΑΤ Βριλησσίων.

Σύμφωνα πάντα, με τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς, οι αστυνομικοί δεν έκαναν απλές συστάσεις στα παιδιά, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά προχώρησαν στην προσαγωγή ενός 16χρονου παιδιού, το οποίο παρέμεινε για περίπου 2 ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων!

Το περιστατικό πάντως, είναι αρκετά σοβαρό εάν τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως τα αναφέρουν οι γονείς.

Πηγή: vrilissianews.gr

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Οι αγρότες αποχωρούν από το μπλόκο της Νίκαιας την Παρασκευή – Ενδεχόμενο συλλαλητηρίου στην Αθήνα

otavoice

Κλειστά σχολεία και κοινωνικές δομές σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία και παραλιακή Αρκαδία

otavoice

Πρωθυπουργός της Γροιλανδίας: Δεν αποκλείω στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ

otavoice

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παγώνει τη συμφωνία εμπορίου με τις ΗΠΑ

otavoice

Πρωτοφανείς εικόνες στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Άνεμοι 11 μποφόρ

otavoice

Έκτακτη συνεδρίαση του ΟΗΕ για το Ιράν την Παρασκευή

otavoice