OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον ήρωα του Αιγαίου Κυριάκο Παπαδόπουλο

Στον ναό του Αγίου Θεράποντα της Μυτιλήνης θα ψαλλεί σήμερα στις 4:30 το απόγευμα η εξόδιος ακολουθία του υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου που “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών.

Ο 44χρονος υποπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, σαν κυβερνήτης του περιπολικού σκάφους ΠΛΣ 602 σκάφους στη Μυτιλήνη, σηματοδότησε τους ηρωικούς αγώνες των στελεχών του Λιμενικού Σώματος να σώσουν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που περνούσαν στα ελληνικά νησιά την περίοδο 2015 – 2016. Απλός καθημερινός άνθρωπος, ταγμένος σε όλη του τη ζωή να υπηρετεί στα σύνορα, πρώτα στον Μόλυβο κι ύστερα στη Μυτιλήνη, χωρίς ωράριο και με υψηλό αίσθημα καθήκοντος.

Στην εξόδιο ακολουθία του «ήρωα του Αιγαίου» όπως αποκλήθηκε και ως τέτοιος τιμήθηκε, ο αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος το “παρών” θα δώσει ο αναπληρωτής υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ενώ έχει ανακοινωθεί και η παρουσία του πρώην υπουργού ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα. Στον εκλιπόντα θα αποδοθούν τιμές εν ενεργεία αξιωματικού, ενώ θα παραστεί η στρατιωτική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος.

Επίσης οι σημαίες σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων που εδρεύουν στη νήσο Λέσβο θα κυματίζουν σήμερα μεσίστια προς τιμή του υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος, Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Σχετικά Άρθρα

ΚΕΘΕΑ – Κέντρα Πρόληψης Εξαρτήσεων: 24ωρη απεργία

otavoice

Επελαύνει ο καύσωνας: Σε ποιες περιοχές αναμένονται 42άρια

otavoice

Συρία: Ισραηλινή επιδρομή με στόχο επιχειρηματία προσκείμενο στον πρόεδρο Άσαντ

otavoice

WSJ: Ο Ίλον Μασκ θα δαπανά 45 εκατ. δολάρια κάθε μήνα για να υποστηρίξει τον Τραμπ

otavoice

Πρώτη εμφάνιση Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας, στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων

otavoice

Πώς μπήκαν τα 117 γκολ στο EURO 2024

otavoice