OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Γονείς Κωνσταντίνου Κατσίφα: Πότε θα μάθουμε την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού μας;

Δεν γνωρίζουν ακόμη τις συνθήκες υπό τις οποίες ο γιος τους Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός ενώ συμπληρώνονται 40 ημέρες από τον θάνατό του.

“Γιατί μου σκότωσαν το παιδί μου, μπορούσαν να του ρίξουν στα πόδια” αναρωτιέται η μητέρα του ενώ ο πατέρας του θρηνεί: “Χάσαμε το παιδί μας, το παλικάρι μας”,

Απαρηγόρητη η μάνα λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου: “Το παλικάρι μου πάλευε για τα δικαιώματά του για τον Ελληνισμό, για τον τόπο μας, που τον έχουν ξεχασμένο, στην Ελλάδα είμαστε Αλβανοί, κι εδώ Έλληνες…”.

“Δεν υπάρχει χειρότερο οι γονείς να χάνουν το παιδί μπροστά” λέει η Βασιλεία Κατσίφα. Από την πλευρά του, ο πατέρας του αναρωτιέται: “Γιατί τον χτύπησαν; ποιος τον χτύπησε; Ποια ήταν η αιτία;”

“Φοβίζει ακόμη το μνήμα του αδερφού μου, προσπαθούν να αλλάξουν την ιστορία;” καταγγέλλει η αδερφή του.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στους Βουλιαράτες για το μνημόσυνο Κατσίφα

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν λάβει οι αλβανικές Αρχές για το 40ημερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στους Βουλιαράτες.

Την Παρασκευή, οι αλβανικές Αρχές έβαλαν μπλόκο ακόμη και σε συγγενείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα που να περάσουν τα σύνορα για να παραστούν στο μνημόσυνο. Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι δημοσιογράφοι έπρεπε να περιμένουν έως και δύο ώρες στα σύνορα για να ελεγχθούν τα στοιχεία τους ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου από τη Μόσχα.

Σχετικά Άρθρα

Τα νερά της Αρκτικής μπορεί να «κρύβουν» την επόμενη γενιά αντιβιοτικών

otavoice

Μειωμένη έως και 90% η παραγωγή μελιού- Σε απόγνωση οι μελισσοπαραγωγοί

otavoice

Κερδίζουν έδαφος οι ηλεκτρονικές αγορές στην Ελλάδα

otavoice

Ο στρατός του Κιέβου προχώρησε δυο χιλιόμετρα στην περιοχή Κούρσκ της Ρωσίας

otavoice

Λωρίδα της Γάζας: Διανεμήθηκαν 1,2 εκατ. δόσεις του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας

otavoice

Δεν ανησυχεί η Ρωσία για ενδεχόμενη σύλληψη του Πούτιν στη Μογγολία

otavoice