OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Απίστευτη πρόκληση ενδοτισμού-Απαγόρευσαν εκδήλωση για τη Μακεδονία στο Πολεμικό Μουσείο

Ο Υπουργός Άμυνας που θα ισοπέδωνε όποια βραχονησίδα καταλάμβαναν οι Τούρκοι, αυτός που υπέγραψε φαρδιά πλατιά την συμφωνία της εθνικής απάτης, ο περιβόητος βάτραχος Αποστολάκης απαγόρευσε εκδήλωση προγραμματισμένη στο Πολεμικό Μουσείο για τη Μακεδονία..

Το International Hellenic Association-ΙΗΑ (USA) ανακοίνωσε ότι η εκδήλωση της Τρίτης 29 Ιανουαρίου 2019 με τίτλο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ αναβάλλεται, κατόπιν αιφνιδιαστικής άρνησης του Πολεμικού Μουσείου, το οποίο υπάγεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να διαθέσει την αίθουσα.

Η αίθουσα είχε κλειστεί από τις αρχές Ιανουαρίου 2019 από την συν-διοργανώτρια Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, η οποία ενημερώθηκε αιφνιδιαστικά, την παραμονή της εκδήλωσης, ότι ακυρώνεται η σχετική κράτηση και ότι η εκδήλωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Προφανώς, εν όψει του άρθρου 6 της «Συμφωνίας των Πρεσπών», η εκδήλωση ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ θεωρείται ανεπιθύμητη.

Ανάστατη φυσικά είναι αυτή την ώρα η οικογένεια των αποστράτων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων από την απρεπή συμπεριφορά του Υπουργού Άμυνας που φέρει την ιδιότητα του ανώτατου αξιωματικού του τιμημένου Πολεμικού ΝΑΥΤΙΚΟΎ.
Δεν μπορούν, όπως μας είπαν, ναύαρχοι και στρατηγοί εν αποστρατεία να κατανοήσουν και να αποδεχτούν μια τέτοια προκλητική ενέργεια από ένα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων που έχει φτάσει στο ανώτερο αξίωμα του Α/ΓΕΕΘΑ.
Με οργή στέλνουν μήνυμα στον πρώην αρχηγό των ΕΔ να σταθεί ως πολιτικό πρόσωπο στο ύψος των εθνικών γραμμών και να μην γίνει εκτελεστικό όργανο μιας πολιτικής σκοπιμότητας.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο «εκλεκτός» του Τραμπ: Ποιος είναι ο Τζέι Ντι Βανς που επέλεξε για υποψήφιο αντιπρόεδρο

otavoice

Ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη η προετομασία για την Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής

otavoice

Σουδάν: Έκκληση προς τον ΟΗΕ απευθύνουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα

otavoice

Μεντβέντεφ: Casus belli για τη Ρωσία η ένταξη της Ουκρανίας στο NATO

otavoice

Ιράν: Απορρίπτει τις κατηγορίες περί ιρανικού σχεδίου συνωμοσίας

otavoice

Στο «κόκκινο» σήμερα και αύριο ο υδράργυρος – Πότε θα δροσίσει

otavoice