OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Θρίλερ για 184 επιβάτες-Αντί για Θεσσαλονίκη τους πήγαν Ρουμανία!

Απίστευτη ταλαιπωρία για περίπου 250 επιβάτες, στην πλειοψηφία Έλληνες, που βρίσκονται… εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα.

Οι επιβάτες ταξίδευαν από το Λονδίνο με προορισμό την Θεσσαλονίκη, ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες την χώρα μας, η πτήση προσγειώθηκε εκτάκτως στην Ρουμανία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, η κατάσταση τους είναι απελπιστική, καθώς οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας δεν απαντούν στις κλήσεις τους. Από την πλευρά της η ελληνική πρεσβεία στη Ρουμανία δηλώνει αδυναμία να τους εξυπηρετήσει, με αποτέλεσμα να μην βρίσκουν τρόπο να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

«Είμαστε μόνοι και αβοήθητοι, δεν έχουμε βρει καμία απολύτως άκρη» είπε μεταξύ άλλων μία από τους εγκλωβισμένους επιβάτες στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα στη Ρουμανία.

«Πήραμε στην πρεσβεία τηλέφωνο, δεν θεωρήθηκε ότι είναι αρμόδια να μας συνδράμει και είμαστε εδώ εγκλωβισμένοι» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Οι μισοί έφυγαν με λεωφορεία που διέθετε η εταιρεία έπειτα από πίεση. Αυτά τα λεωφορεία από ότι μάθαμε δεν έχουν ούτε θέρμανση. Προσπαθούμε να βρούμε λύση. Στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα είμαστε περί τους 100».

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, καταδικάστηκε για δωροδοκία

otavoice

Εκλέχθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι 14 Αντιπρόεδροί του

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice