OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Απρέπεια Αρνιακού στο δελτίο καιρού-Αποκάλεσε Νότια Μακεδονία τον Ελληνικό Βορρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος έχει ξεσπάσει με τον γνωστό μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό που αποκάλεσε την Ελληνική Μακεδονία ως «Νότια Μακεδονία» στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Επηρεασμένος από το κλίμα της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών ο Τάσος Αρνιακός προχώρησε στην προσβλητική φρασεολογία δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις στο κοινό.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτό έγινε ερήμην του λόγου, στην προσπάθεια του να πει νότιες περιοχές της Μακεδονίας και πως όλο αυτό δεν αποτελεί τακτική του καναλιού με το να παρουσιάζει την μια και μοναδική ελληνική Μακεδονία ως «Νότια Μακεδονία».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που ακούγεται στην ελληνική τηλεόραση η «Νότια Μακεδονία». Στις 23 Ιανουαρίου, δύο ημέρες πριν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή των Ελλήνων, παρουσιάστρια του δελτίου στην ΕΡΤ3 έκανε σύνδεση με τα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια, λέγοντας: «Να συνδεθούμε με το Τελωνείο Ευζώνων, στα σύνορα Ελλάδας – πΓΔΜ. Εκεί αναμένεται να συγκεντρωθούν οι αγρότες από το Κιλκίς. Βρίσκεται στο σημείο ο συνάδελφος ο Αντώνης Καρανδεινός και μας δίνει το ρεπορτάζ». Αμέσως ο ρεπόρτερ απάντησε: «Ή αλλιώς στα σύνορα της Βορείου με τη Νότια Μακεδονία θα έλεγα».

Δείτε το βίντεο με το δελτίο καιρού του Αρνιακού:

https://www.facebook.com/john.xanthopoulos.9/videos/10213347694468682/

Σχετικά Άρθρα

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice

Φωτιά στην Αττική: «Κόκκινες» 78 κατοικίες και συνολικά 92 ακατάλληλες προς χρήση

otavoice

28 ημέρες πυρκαγιά κατακαίει το όρος Όρβηλος- Μηνυτήρια αναφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

otavoice

Η Ουκρανία κατέλαβε την πόλη Σούτζα, δυνάμεις της εισχώρησαν στη ρωσική επικράτεια

otavoice

Καιρός: Ζέστη και μποφόρ στο Αιγαίο

otavoice