OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Μέρος σχεδίου το άρθρο στο BBC της διεθνίστριας Μαργαρώνη για την καταπιεσμένη μειονότητα

Γράφει ο Θανάσης Μπέλτσος

Μαρία Μαργαρώνη, η συντάκτρια του άρθρου του BBC περί καταπιεσμένης “μακεδονικής” μειονότητας στην Ελλάδα. Στη φωτογραφία ποζάρει υπερήφανα μπροστά σε έναν τοίχο που λέει…όχι σύνορα όχι έθνη. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Η συντάκτρια ανήκει σε αυτό που ονομάζουμε διεθνιστική συντεχνία και επιδιώκει την κατάργηση εθνών συνόρων και πολιτισμών. Είναι μέρος του συστήματος που χρηματοδοτούν συγκεκριμένα παγκόσμια κέντρα, όπως αυτό του Τζόρτζ Σόρος, που μέσα από την πολιτισμικότητα μπορούν να αλλοιώσουν λαούς και κοινωνίες επιτυγχάνοντας τον πλήρη έλεγχο τους.

Στην χώρα μας προσπαθούν να μας περάσουν την άποψη ότι δεν είναι και τίποτε σπουδαίο, ένα μεμονωμένο γεγονός είναι που με μια απλή παρέμβαση στο BBC διευθετήθηκε. Όμως δεν είναι έτσι. Η Σκοπιανή προπαγάνδα, όπως και η τουρκική επί μακρόν, κερδίζει βήμα-βήμα και περνάει τα μηνύματα της στην διεθνή κοινότητα.

Μέσα σε αυτή την σκοπιανή προπαγάνδα εντάσσεται και η αρθρογραφία της συγκεκριμένης δημοσιογράφου που λίγες μέρες μετά την ένταξη τους στο ΝΑΤΟ και τις θριαμβευτικές δηλώσεις Ζάεφ – Τσίπρα θέτει ζητήματα μειονότητας επί ελληνικού εδάφους ανοίγοντας ένα ζήτημα που στα επόμενα χρόνια θα το βρούμε σαν έθνος μπροστά μας. Οι δηλώσεις άλλωστε στελεχών της κυβέρνησης δεν απέχουν και πολύ από τα όσα ισχυρίστηκε και πρόβαλε στο ρεπορτάζ η ανιστόρητη και πληρωμένη δημοσιογράφος του BBC, όπως αυτές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Νίκου Ξυδάκη που θεώρησε αναφαίρετο δικαίωμα των σκοπιανών να ανοίξουν μέχρι και φροντιστήρια “μακεδονικής ” γλώσσας στη Θεσσαλονίκη.

Είμαστε μπροστά σε μια τεράστια εθνική πρόκληση και το καμπανάκι του εθνικού κινδύνου έχει χτυπήσει προ πολλού. Με πρόσχημα την ρητορική περί ακροδεξιάς και με τα γνωστά ψευδεπίγραφα της αριστεράς προπαγάνδας για δημοκρατία και ελευθερία ποινικοποιείται ο πατριωτισμός και διώκεται η προσήλωση και η υπηρέτηση στα ιδεώδη του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Η Κερκόπορτα μιας νέας Άλωσης του Ελληνισμού άνοιξε.

Σχετικά Άρθρα

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice

Φωτιά στην Αττική: «Κόκκινες» 78 κατοικίες και συνολικά 92 ακατάλληλες προς χρήση

otavoice

28 ημέρες πυρκαγιά κατακαίει το όρος Όρβηλος- Μηνυτήρια αναφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

otavoice

Η Ουκρανία κατέλαβε την πόλη Σούτζα, δυνάμεις της εισχώρησαν στη ρωσική επικράτεια

otavoice

Καιρός: Ζέστη και μποφόρ στο Αιγαίο

otavoice