OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Κυνικός Μοσκοβισί απαιτεί προγκρόμ δανειοληπτών. Καμιά προστασία παρά μόνο σε ακραία ευάλωτους

Προαναγγελία “επίθεσης” κατά χιλιάδων δανειοληπτών από τα χείλη του δήθεν φιλέλληνα Ευρωπαίου Επιτρόπου.

Πιέρ Μπσκοβισί , ο αγαπημένος της ελληνικής κυβέρνησης έδειξε ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από το σύνολο της ευρωπαικής ελίτ και ότι ακολουθεί πιστά τις πολιτικές της λιτότητας και της συνέχισης στην μεταμνημονιακή εποχή των πολιτικών της φτωχοποίησης και της διεύρυνσης των κοινωνικών αντιθέσεων.

Σε ό, τι αφορά τoν νέο νόμο Κατσέλη και το σχήμα για την προστασία της α’ κατοικίας, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί δήλωσε ότι “αυτό που θέλουμε είναι η προστασία των αδύναμων, χωρίς όμως, να τίθεται σε κίνδυνο η δυνατότητα των τραπεζών να αναδιαρθρώσουν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Η προστασία θα πρέπει να είναι για τους πλέον ευάλωτους, κανέναν άλλο”.

“Μέχρι το επόμενο Eurogroup μπορούν να κλείσουν τα ανοικτά ζητήματα. Οι συζητήσεις έδειξαν ότι διατηρούμε θετικό μομέντουμ και θεωρών ότι θα έρθουμε σε συμφωνία τις επόμενες εβδομάδες”.

Στην ουσία ο Πιέρ Μοσκοβισί επιβεβαιώνει τους φόβους ότι στην επόμενη μέρα οι δανειολήπτες θα βρεθούν στον αέρα , απροστάτευτοι στις ορέξεις του τραπεζικού συστήματος που έχοντας ανακεφαλαιοποιηθεί δυο φορές από τους έλληνες φορολογούμενους αποτελεί για την ευρωπαική ελίτ το μοναδικό διακύβευμα σωτηρίας στην ελληνική κοινωνία. Καμιά ευαισθησία , πλήρης κοινωνική αναλγησία και το σοκ συνεχίζεται ….

 

Σχετικά Άρθρα

“Κάηκε” η Μαδρίτη για τους πρωταθλητές Ευρώπης (video)

otavoice

Συνεχίζεται η δίκη των 21 κατηγορουμένων για την τραγωδία στο Μάτι

otavoice

Η Βολιβία ανακοίνωσε την ανακάλυψη τεράστιου κοιτάσματος φυσικού αερίου

otavoice

Έκτακτη σύσκεψη για το ρεύμα- Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ για τα F35

otavoice

ΗΠΑ: Επιβεβαιώθηκαν 4 νέα κρούσματα της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους

otavoice

Οι Χούθι χτύπησαν το δεξαμενόπλοιο ελληνικών συμφερόντων «Chios Lion»

otavoice