OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Παύλος Βοσκόπουλος: Ο διορισμένος στην Π.Ε. Φλώρινας, ενορχηστρωτής της εκστρατείας κατά της Μακεδονίας και «εγκέφαλος» των Πρεσπών.

Παύλος Βοσκόπουλος, επικεφαλής της ντόπιας χειραγωγούμενης ομάδας ανιστόρητων κατσαπλιάδων των Σκοπίων, απομεινάρια μιας μαύρης εποχής για την Μακεδονία, τότε που οι Βούλγαροι κομιτατζήδες κατέσφαξαν χιλιάδες Μακεδόνες και επεδίωκαν την προσάρτηση της χώρας στο σλαβοβουλγάρικο παραπέτασμα και την δημιουργία μιας Μακεδονίας με αλβανοσλάβικα χαρακτηριστικά.

Επικεφαλής της οργάνωσης «Ουράνιο Τόξο» που διόλου τυχαία τρία μέλη της οικογένειας του -αυτός και οι δυο αδερφές του- διορίστηκαν στο ελληνικό δημόσιο και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας. Επί σειρά ετών κάποιο αόρατο χέρι του προσφέρει ασπίδα προστασίας και απερίσπαστα υλοποιεί κατά γράμμα την προπαγάνδα κατά της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Έχει κατηγορηθεί από μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου ότι χρηματοδοτείτε από τον Τζόρτζ Σόρος και έχει κατηγορήσει διεθνώς την χώρα για αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές πολιτικές σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι. Δυστυχώς το ανάλγητο ελληνικό κράτος διαχρονικά ανέχτηκε την δράση του και νομιμοποίησε την παρουσία του “Ουράνιου Τόξου” και του επέτρεψε να συμμετάσχει σε εθνικές εκλογές, όπου απέσπασε το 0,09% των εκλογέων. Σήμερα αποτελεί μέρος του ιδεολογικού μανδύα των αρχιτεκτόνων της συμφωνίας των Πρεσπών και είναι το πιο απτό παράδειγμα πρακτορικής δράσης και αποσταθεροποίησης στη χώρα. Παρακολουθείστε ένα δείγμα από την φρασεολογία αυτού του επικίνδυνου κατασκευάσματος του σκοπιανού αλυτρωτισμού.

Σχετικά Άρθρα

Η Ρωσία απομάκρυνε εσπευσμένα χιλιάδες κατοίκους από την περιφέρεια Κουρσκ

otavoice

Με κατάνυξη και λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Επίκεντρο η Τήνος

otavoice

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice

Φωτιά στην Αττική: «Κόκκινες» 78 κατοικίες και συνολικά 92 ακατάλληλες προς χρήση

otavoice

28 ημέρες πυρκαγιά κατακαίει το όρος Όρβηλος- Μηνυτήρια αναφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

otavoice