OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Τι ξέρετε κύριε Σκουρλέτη και προαναγγέλετε επεισόδια στις παρελάσεις;

“Εκτιμώ ότι θα υπάρξουν οργανωμένοι ακροδεξιοί θύλακες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου μια ψεύτικη εικόνα αντιδράσεων” δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στη ΕΡΤ.

Από που το συμπεραίνει αυτό ο πρώην υπουργός , πως το λέει δημόσια δημιουργώντας κλίμα την παραμονή της εθνικής επετείου? Θυμίζει τα δημοσιεύματα για κύκλους που χρηματίζονταν από ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και θα έκαναν έκτροπα στα συλλαλητήρια , αλλά μετά ήρθε η αναγνώριση από τον Πούτιν και αποκαλύφθηκε άλλη μια στημένη σκευωρία κατά των πολιτών.

Σύμφωνα με το γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κάποια κανάλια είναι προγραμματισμένο να καλύψουν δήθεν φαινόμενα λαϊκής αγανάκτησης σε κάποιες από τις πόλεις. Ο Πάνος Σκουρλέτης  κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να αποστασιοποιηθεί από αυτές τις εκδηλώσεις, να καταγγείλει αυτές τις προσπάθειες και να περιφρουρήσει τον εθνικό εορτασμό της επετείου. Τα ίδια που ακούγαμε και την περίοδο της κύρωσης της Συμφωνίας της εθνικής απάτης που εκχώρησε ταυτότητα , ιστορία και άνοιξε εδαφικές αμφισβητήσεις.

Να θυμίσουμε βέβαια στον κύριο Σκουρλέτη την περίοδο 2010-2014 όπου στις παρελάσεις και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προxωρούσαν σε δυναμικές αντιδράσεις πολιτικών με βαρύτατες κατηγορίες και τους κατέβαζαν από τις εξέδρες των επισήμων. Τότε μιλούσαν για οργισμένες αντιδράσεις αγανακτισμένων πολιτών απέναντι στο σύστημα των μνημονίων. Προφανώς τότε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ακροδεξιές συμπεριφορές και σήμερα εκδημοκρατεύτηκε. 

Εικόνες από την παρέλαση της Καλαμάτας  την 25η Μαρτίου το 2014 που μιλούν μόνες τους….

«Θα επιδιώξουν μέχρι τις ευρωεκλογές να καλλιεργήσουν ένα τέτοιο ζήτημα. Δυστυχώς η ΝΔ επενδύει στη διχαστική ρητορική και στη μισαλλοδοξία. Δεν καταλαβαίνει ότι με αυτήν την πρακτική ανοίγει το δρόμο στην ακροδεξιά» τόνισε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως την πόρτα του εθνικού διχασμού άλλοι την άνοιξαν όταν χαρακτήριζαν συλλήβδην εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες ακροδεξιούς και φασιστοειδή. Οι δημοκράτες του Τζόρτζ Σόρος και του διεθνισμού….
Τέλος κληθείς να σχολιάσει τη στάση του Κινήματος Αλλαγής, ανέφερε ότι αυτή πρέπει να προβληματίσει τα ίδια τα στελέχη και τους ψηφοφόρους αυτού του χώρου. «Είναι πολιτικά τραγικό ότι το ΚΙΝΑΛ προτάσσει την στρατηγική ήττα της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ που σημαίνει στρατηγική νίκη της ΝΔ.

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, καταδικάστηκε για δωροδοκία

otavoice

Εκλέχθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι 14 Αντιπρόεδροί του

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice