OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Απίστευτο! Ο Πρωθυπουργός “αδειάζει” ΑμΕΑ για να στηρίξει την αθλιότητα Πολάκη

Εμβρόντητη από χθες η κοινωνία παρακολουθεί το προσβλητικό παραλήρημα Πολάκη κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ενός εμβληματικού ανθρώπου που αποτελεί πρότυπο ανθρώπινης δύναμης. Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του ο υπουργός, γνωστός πλέον για τον τρόπο που επιλέγει να εκφράζεται ανέφερε:

 

Όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο της να προαναγγέλλει πρόταση δυσπιστίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, είπε ότι η πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας θα κατατεθεί μετά το Πάσχα.

«Όποτε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά μέλους της κυβέρνησης, θα μετατρέψω τη συζήτηση σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Θα συζητήσουμε εφ’ όλης της ύλης, όχι για αυτά που θέλετε εσείς» είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη , ο οποίος προανήγγειλε την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά του Παύλου Πολάκη.

Μια αντίδραση από τον Πρωθυπουργό που δεν θα περίμενε κανείς μιας και τρέχει να καλύψει πλήρως τον Υπουργό του, σε ένα ζήτημα κοινωνικής ευαισθησίας και υψηλής ηθικής παρόλο που και  στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έτρεξαν να πάρουν αποστάσεις από τις δηλώσεις Πολάκη όπως ο Νίκος Φίλης και ο Γιάννης Μπαλάφας. Η ταύτιση Πολάκη με την βιωσιμότητα της κυβέρνησης δείχνει ότι το Μαξίμου δεν αξιολογεί σοβαρό παράπτωμα μια απρεπή επίθεση σε ΑμΕΑ ( αλήθεια να θυμηθούμε τα λαικά δικαστήρια για άλλες περιπτώσεις , όπως ο Ζακ) και αδιαφορεί για το μήνυμα που εκπέμπει στην κοινωνία. Θα περίμενε κάποιος το Μαξίμου να ζητήσει άμεσα στον νταή Υπουργό του να ανασκευάσει και να κλείσει το ζήτημα με μια συγνώμη.Εδώ όμως περνάει στην απέναντι πλευρά και ταυτίζεται με μια επικίνδυνη και απάνθρωπη συμπεριφορά που έχει προκαλέσει κοινωνικό σάλο.

Αδειάζει ο Τσίπρας στο πρόσωπο του Κυμπουρόπουλου όχι ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας , αλλά μια κοινωνική ομάδα συνανθρώπων μας…

Η συμπεριφορά αυτή δείχνει ότι δεν υπάρχουν αντανακλαστικά αυτοκριτικής και ανάληψης ευθυνών , θυμίζοντας μας το επικοινωνιακό θέατρο πέρσι το καλοκαίρι με τους 100 νεκρούς στο Μάτι.

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, καταδικάστηκε για δωροδοκία

otavoice

Εκλέχθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι 14 Αντιπρόεδροί του

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice