OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Επίθεση κουκουλοφόρων μερικά μέτρα από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής – Προστασία στα άκρα και στο διχασμό

Το απόγευμα του Σαββάτου στα παλιά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Δεληγιάννη κοντά στον Σταθμό Λαρίσης, σε ένα κεντρικότατο σημείο της πρωτεύουσας όπου σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται το κτήριο της  Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής  μια  ομάδα περίπου 100 ατόμων  με κράνη και ρόπαλα προκάλεσε φθορές στο κτίριο ρίχνοντας μπογιές και σπάζοντας τζάμια.

Εντύπωση και ερωτηματικά  προκαλεί το γεγονός ότι ενώ η επίθεση κρατά περίπου δέκα λεπτά δεν εμφανίζεται καμιά αστυνομική δύναμη , δεδομένου ότι το κτήριο της Τροχαίας Αττικής βρίσκεται μερικά δευτερόλεπτα με τα πόδια. Βέβαια καμιά επέμβαση και καμιά σύλληψη δεν πραγματοποιήθηκε επιχειρησιακά ,την ώρα που στον κεντρικό δρόμο η κυκλοφορία των ανυποψίαστων πολιτών γινόταν κανονικά με άμεσο κίνδυνο ατυχήματος. Κατέλαβαν και έκλεισαν τον κεντρικό οδικό άξονα επιτιθέμενοι σε ένα κτήριο που κατά πληροφορίες είχε εντός μέλη της Χρυσής Αυγής. Αφού εκτέλεσαν την καταδρομική αποστολή τους αποχώρησαν ανενόχλητοι….

Η προσπάθεια να συντηρηθεί το κλίμα πόλωσης και διχασμού στην κοινωνία εξυπηρετώντας το αφήγημα των άκρων που εκπορεύεται με τον πιο επίσημο τρόπο από του Μαξίμου είναι εμφανής και φτάνει σε σημεία να υπάρχει σκανδαλώδης ανοχή και “προστασία” αυτών που επιδίδονται σε έκνομες πράξεις.

Όποιος παρακολουθήσει τις εικόνες μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της θεατρικής παράστασης που υποδύονται όλοι αυτοί οι μηχανισμοί βίας και τρομοκρατίας.Είτε προέρχονται από τα δεξιά είτε από τα αριστερά. Στόχος ο πλήρης  έλεγχος της μάζας.

Ακολουθεί το βίντεο που αναρτήθηκε και αποτυπώνει το χρονικό της επίθεσης:

δείτε εδώ

Σχετικά Άρθρα

ΥΠΕΝ: Η Ελλάδα μείωσε κατά 70% τα πρόστιμα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για παράνομες χωματερές

otavoice

Microsoft: «Λύθηκε το πρόβλημα» – Συγγνώμη για το χάος ζητάει η Crowdstrike

otavoice

Τουρκικές απειλές για Κύπρο: «Μην με καλείς τόσο από καρδίας, μπορεί να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ…»

otavoice

Βόρεια Κορέα – Ρωσία: Ενισχύονται οι διμερείς στρατιωτικές συμφωνίες

otavoice

Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στο νότιο τμήμα του Περού – Aισθητός σε Χιλή και Αργεντινή

otavoice

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» από μαζική κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων

otavoice