OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Η σύγχρονη Γενοκτονία κατά των Χριστιανών-Τα στοιχεία με δολοφονίες,απαγωγές, βιασμούς,καταστροφές και βεβηλώσεις ναών

Συγκλονιστικά στοιχεία που κόβουν την ανάσα  βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους Χριστιανούς, οι οποίοι υφίστανται  μαζικές διώξεις σε μια «σιωπηλή γενοκτονία» με την διεθνή κοινότητα να μην αντιδρά. Το σκηνικό θυμίζει την περίοδο των διωγμών επί Ρωμαικής Αυτοκρατορίας , με εικόνες που δεν μπορεί ανθρώπινο μάτι να παρακολουθήσει. Λουτρό αίματος …

«Οι Χριστιανοί είναι η πλέον διωκόμενη θρησκευτική ομάδα στον κόσμο για δεύτερο έτος στη σειρά» έγραψε πρόσφατα το αμερικανικό δίκτυο Fox News, ενώ σύμφωνα οι αριθμοί σοκάρουν: 90.000 Χριστιανοί έχασαν την ζωή τους το περασμένο έτος στο βωμό της πίστης τους, και σχεδόν τα ένα τρίτο εκ αυτών ήταν στα χέρια Ισλαμιστών εξτρεμιστών όπως το ISIS. Άλλοι έπεσαν θύματα κρατικών διώξεων σε χώρες όπως η Βόρεια Κορέα. Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα τα στοιχεία της cesnur.org «600 εκατομμύρια Χριστιανοί εμποδίστηκαν να ασκήσουν την πίστη τους».

Σύμφωνα με άλλη έρευνα, της Open Doors USA, 215 εκατ. Χριστιανοί βίωσαν διώξεις το 2018.

Και τα τελευταία 15 χρόνια 1,6 εκατ. δολοφονήθηκαν για τη πίστη τους στον Χριστό.

Οι επίσημες αναφορές συγκλονίζουν:

Μέσα σε ένα χρόνο

  • 1.252 Χριστιανοί απήχθησαν
  • 1.020 χριστιανοί βιάστηκαν ή παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά
  • και 793 εκκλησίες καταστράφηκαν

Κάθε μήνα:

  • 255 χριστιανοί σκοτώνονται.
  • 104 πέφτουν θύματα απαγωγής
  • 180 χριστιανές γυναίκες βιάζονται, σεξουαλικά παρενοχλούνται ή εξαναγκάζονται σε γάμο.
  • και 160 χριστιανοί κρατούνται χωρίς δίκη και φυλακίζονται

Κάθε πέντε λεπτά στον πλανήτη ένας Χριστιανός δολοφονείται…

Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία, που καταγράφονται καθώς σύμφωνα με καταγγελίες οι πραγματικοί αριθμοί είναι υπερπολλαπλάσιοι, όπως διαφαίνεται και στην έρευνα cesnur.og.

Η βρετανική Release International προειδοποιεί μάλιστα ότι οι διωγμοί σε βάρος Χριστιανών θα κλιμακωθούν ακόμα περισσότερο το 2019 και καλεί τους διεθνείς οργανισμούς να αναλάβουν δράση.

Τα πρώτα στοιχεία, για το τρέχον έτος είναι άκρως ανησυχητικά

Από την αρχή του έτους περισσότεροι από 6.000 Χριστιανοί, κυρίως γυναίκες και παιδιά, έχουν δολοφονηθεί από ριζοσπάστες μόνο στη Νιγηρία.

«Αυτό που συμβαίνει στην πολιτεία Plateau και σε άλλα μέρη στη Νιγηρία είναι καθαρή γενοκτονία και πρέπει να σταματήσει αμέσως», δήλωσε ο Χριστιανικός Σύλλογος της Νιγηρίας και οι ηγέτες των θρησκευτικών εκκλησιών στο Plateau State.

«Πάνω από 6.000 άτομα, κυρίως παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι, έχουν σκοτωθεί σε νυχτερινές επιδρομές από ένοπλους Fulani», συμπληρώνουν. Πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού προβλήματος έχει αναλάβει και το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Την ίδια ώρα η Δύση δέχεται ένα απίστευτο κύμα παράνομης μετανάστευσης , το οποίο υποκινείται από συγκεκριμένους κύκλους που επενδύουν στο κλίμα τρομοκρατίας  και φόβου με χιλιάδες ΜΚΟ να παίζουν το ρόλο του διακινητή ενδεδυμένες τον φιλανθρωπικό μανδύα μια ψευδεπίγραφης ανθρωπιστικής πολιτικής. Ήδη η καθημερινότητα στην Ευρώπη έχει αλλάξει και τα φαινόμενα τυφλής βίας είναι μέρος της. Είδατε όμως όλοι αυτοί οι δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να αρθρώνουν λέξη για το προγκρόμ κατά των χριστιανών?Ούτε λέξη…

 

Σχετικά Άρθρα

Εξελίξεις στο Κυπριακό «βλέπει» ο Ν. Χριστοδουλίδης

otavoice

«Ψηφιακό βραχυκύκλωμα»: Προβληματισμός, πότε θα ξεπεραστεί και αν ξανασυμβεί

otavoice

ΥΠΕΝ: Η Ελλάδα μείωσε κατά 70% τα πρόστιμα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για παράνομες χωματερές

otavoice

Microsoft: «Λύθηκε το πρόβλημα» – Συγγνώμη για το χάος ζητάει η Crowdstrike

otavoice

Τουρκικές απειλές για Κύπρο: «Μην με καλείς τόσο από καρδίας, μπορεί να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ…»

otavoice

Βόρεια Κορέα – Ρωσία: Ενισχύονται οι διμερείς στρατιωτικές συμφωνίες

otavoice