OTA VOICE
Video Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Φλώρινα: Αποδοκίμασαν Ιερέα που επέκρινε τη Συμφωνία των Πρεσπών (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν άντεξαν να ακούσουν κατάματα την αλήθεια και χωρίς να σεβαστούν το ιερατικό σχήμα που είχαν μπροστά τους επιδόθηκαν σε γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες κατά των ιερέων της Μητροπόλεως Φλωρίνης.

Η δημοκρατία επιβάλει την ελευθερία του λόγου και οι θιασώτες της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών δεν άντεξαν να ακούσουν ως όφειλαν την αντίθετη γνώμη. Ο πατέρας Αναστάσιος από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Φλώρινα, τέλεσε τον Αγιασμό στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου και νυν περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη με το συνδυασμό «Ανατροπή –Δημιουργία» στον πεζόδρομο της πόλης.

Εκεί μίλησε για «επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών» προσδοκώντας να έρθει η Ανάσταση μετά την προδοσία.

«Η εκκλησία μας βρίσκεται σε μια χαρμόσυνη περίοδο στην Αναστάσιμη. Μετά την προδοσία έρχεται ο Γολγοθάς και ο Σταυρός και μετά τη Σταύρωση ακολούθησε η Ανάσταση.Εύχομαι η χώρα μας να αποτινάξει τον ζυγό του λήθαργου που βρίσκεται και μιας και πορεύεται μετά την επαίσχυντη προδοσία της συμφωνίας των Πρεσπών να ακολουθήσει η Ανάσταση της πατρίδας μας, να σωθούμε από την αμαρτία της προδοσίας. Χριστός Ανέστη και καλή Ανάσταση στην Ελλάδα μας και στην Μακεδονία μας», είπε χαρακτηριστικά εν μέσω αποδοκιμασιών από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.

Ο κ. Θόδωρος Καρυπίδης  προσπαθώντας να πάρει κάποιες αποστάσεις από τα γιουχαίσματα απάντησε ότι με την ευλογία της εκκλησίας δημιουργούμε έναν χώρο δημιουργίας, προβληματισμού για να καταθέσουν οι πολίτες τα προβλήματά τους. Δεν υπολόγιζε όμως  τους θερμόαιμους  συντρόφους του Ουράνιου Τόξου και του διεθνισμού που μετά τα γεγονότα των Πρεσπών έχουν επιδοθεί σε δημόσιες αναφορές και προκλήσεις δημιουργώντας κλίμα οργής και αγανάκτησης.

Σημειώνεται ότι ο συνδυασμός του κ. Καρυπίδη έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σχετικά Άρθρα

Διατηρείται ο καύσωνας- «Ανάσες» δροσιάς από την Τρίτη

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: 900 ώρες ζωντανής μετάδοσης της ΕΡΤ – Αναλυτικά το πρόγραμμα

otavoice

Συνάντηση Μπάιντεν – Νετανιάχου την Τρίτη, στις ΗΠΑ

otavoice

Ρωσία: Μαχητικά MIG απέτρεψαν αμερικανικά βομβαρδιστικά να παραβιάσουν τα κρατικά σύνορα

otavoice

ΕΕ: Η Επιτροπή «Φον ντερ Λάιεν ΙΙ» και η πίτα των Επιτρόπων

otavoice

Οι Χούθι της Υεμένης στοχοθέτησαν την ισραηλινή πόλη Εϊλάτ με βαλλιστικούς πυραύλους

otavoice