OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Σάλος από την κομματική εκμετάλλευση του Γιάννη Αντετοκούμπο

Σάλος έχει δημιουργηθεί στα social media, μετά την ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου στο Instagram, που έκανε «αφίσα», τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με την φανέλα των Bucks και της Εθνικής Ελλάδος. Στην ίδια ανάρτηση, υπάρχει και το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ένα από τα συνθήματα της προεκλογικής της εκστρατείας.

«Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας», γράφει, ενώ αναφορικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σημειώνει: «…Greek to the core! Ήσουν πάντα ένας από εμάς».

Η κ. Νοτοπούλου έγραψε αναλυτικά στην ανάρτηση:

«Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και “γράφει” Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας “θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε”…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!»

Τα σχόλια στο διαδίκτυο είναι αναρίθμητα και στιγματίζουν την συμπεριφορά της Κατερίνας Νοτοπούλου που χρησιμοποιεί  για ψηφοθηρικούς λόγους ένα  σύμβολο του αθλητισμού με διεθνή αναγνώριση που αποτελεί διαφήμιση για τον ελληνισμό.

Αντίστοιχα σχόλια έχει προκαλέσει και η δήλωση στο σταθμό TV100  της Θεσσαλονίκης του υποψήφιου βουλευτή και πρώην υφυπουργού Κώστα Ζουράρη  που ανέφερε :«Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο ΠΑΟΚ ουδέποτε θα έπαιρνε πρωτάθλημα» Το σχόλιο αυτό εξόργισε ακόμη και τους φίλους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη που δεν θέλουν η ομάδα τους να εμπλέκεται σε πολιτικά παιχνίδια και ένα τέτοιο σχόλιο την προσβάλει αθλητικά.Όπως γράφουν χαρακτηριστικά ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα γιατί το άξιζε σαν ομάδα και όχι γιατί η κυβέρνηση του έκανε κάποιο δώρο.

 

Σχετικά Άρθρα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας ενάντια στο νομοσχέδιο για Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση

otavoice

Αλλεπάλληλοι και μυστηριώδεις εκτροχιασμοί τρένων στη Ρωσία

otavoice