OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Προσαγωγές πολιτών στη Δράμα κατ’ εντολή του βουλευτή Καραγιαννίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας φώναζαν μέλη της Ομάδας Μακεδόνων Δραμινών την ώρα που κατάθετε στεφάνι, στο πλαίσιο της επετείου απελευθέρωσης της Δράμας από τους Βουλγάρους, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης στο άγαλμα της Ελευθερίας στη Δράμα. Δείτε εδώ  τις διαμαρτυρίες.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έχει προκαλέσει με τις ακραίες θέσεις του, έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών αλλά σε καμιά περίπτωση οι διαμαρτυρόμενοι όπως φαίνεται και από το βίντεο δεν προέβησαν σε ενέργειες βίας που θα δικαιολογούσαν την παρέμβαση της ελληνικής αστυνομίας. Άλλωστε η τελετή κατάθεσης ολοκληρώθηκε κανονικά.

Όμως όπως καταγγέλλουν πολίτες μετά από εντολή του βουλευτή , η αστυνομία προέβει σε προσαγωγή των μελών της ομάδας Μακεδόνες Δραμινοί και τους οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης.  Δείτε εδώ την προσαγωγή με περιπολικά των πολιτών στο αστυνομικό μέγαρο Δράμας. Να σημειωθεί ότι μεταξύ των προσαχθέντων είναι ο Ιωάννης Αμπατζόγλου ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Ο Γιάννης Αμπατζόγλου είναι γνωστό πρόσωπο , αφού έχει συμμετάσχει καθημερινά σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών μιλώντας για το θέμα της Μακεδονίας, ενώ έχει γράψει πρόσφατα βιβλίο που εξιστορεί τα γεγονότα στις Πρέσπες.

Σχετικά Άρθρα

Μακρόν: Η Γαλλία είναι πολύ περήφανη που φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες

otavoice

Μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Συκάμινο Ωρωπού – Μήνυμα του 112

otavoice

Πρόγραμμα «Κάλυψη»: Ποιοι εντάσσονται στην επιδότηση ενοικίου – Τα κριτήρια για συμμετοχή

otavoice

Ιωάννινα-Ανδρουλάκης για Κυπριακό: «Η Τουρκία παραμένει αμετανόητη»

otavoice

Συνεχίζεται η δίκη για την τραγωδία στο Μάτι – Αύριο η «μαύρη» επέτειος έξι χρόνων

otavoice

Δράμα: Για έκτη μέρα μαίνεται η φωτιά στο όρος «Φαλακρό»

otavoice