OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Πρόεδρος Αναστασιάδης: “πλήρης ταύτιση θέσεων Κύπρου και Ελλάδας”- Την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα

Λευκωσία και Αθήνα βρίσκονται σε πλήρη συνεργασία και προετοιμάζουν τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό. Για το λόγο αυτό θα συναντηθεί ο  Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, την ερχόμενη Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  της Κύπρου , Πρόδρομος Προδρόμου σε γραπτή δήλωση αναφέρει ότι μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ,είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο  ενημέρωσε για τις διαβουλεύσεις με την Ειδική απεσταλμένη του ΓΓ , Τζέϊν Χολ Λουτ και την πρόοδο που σημειώνεται σχετικά με τους Όρους Αναφοράς, στην κατεύθυνση επανέναρξης των διαπραγματεύσεων και άκουσε και τις δικές του απόψεις.

“Καταγράφεται πλήρης ταύτιση θέσεων Κύπρου και Ελλάδας και συμφωνία ως προς τους επιδιωκόμενους στόχους. Στη διάρκεια της συνομιλίας τους συμφώνησαν όπως συναντηθούν την ερχόμενη Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα, προκειμένου να έχουν μια διεξοδική συζήτηση, για τον πλήρη προγραμματισμό και συντονισμό των επόμενων βημάτων”, ενημέρωσε ο εκπρόσωπος αναγγέλοντας επίσημα το ταξίδι του Πρόεδρου Αναστασιάδη στην Αθήνα.

Σχετικά Άρθρα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας ενάντια στο νομοσχέδιο για Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση

otavoice

Αλλεπάλληλοι και μυστηριώδεις εκτροχιασμοί τρένων στη Ρωσία

otavoice