OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Στεφανής: Βολές και ασκήσεις ετοιμότητας είναι η απόδειξη της αποφασιστικότητας μας

Δια θαλάσσης αλλά και ξηράς έρχεται η ελληνική αντίσταση από όλα τα σώματα ασφαλείας για την υποκινούμενη προσπάθεια «απόβασης» χιλιάδων μεταναστών στα ταλαιπωρημένα ακριτικά νησιά και στη χώρα μας.

Χθες ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού ενδεικτική της στήριξης της πολιτικής ηγεσίας στους φρουρούς των συνόρων επιβιβάστηκε μέσα στη νύχτα μαζί με αμφίβιους καταδρομείς του 2ου Ειδικού Τμήματος Εθνοφυλακής και άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού σε ταχύπλοο Μagna 9,60 και έλαβε μέρος δύο φορές-τα μεσάνυχτα και λίγο πριν από τα ξημερώματα-σε περιπολία η οποία κατέληξε σε επιχείρηση αποτροπής.

Σήμερα, από το Φαρμακονήσι όπου βρίσκεται επιβεβαίωσε την εξαιρετική συνεργασία του Στρατού και της Ακτοφυλακής ενώ σε μήνυμα που ανάρτησε επανέλαβε για μια ακόμη φορά την αποφασιστικότητα της Ελλάδας να προασπίσει τα σύνορα της με κάθε τρόπο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Φαρμακονήσι.

Εξαιρετική η συνεργασία Στρατού και Ακτοφυλακής και εδώ.

Πολλές οι προσπάθειες παράνομης εισόδου στη χώρα, αλλά με αποφασιστικότητα, σθένος, υψηλό ηθικό και αίσθηση του καθήκοντος περιορίζονται καθημερινά.

Βολές, ασκήσεις ετοιμότητας και η απόλυτη θέση μας για την προάσπιση των συνόρων μας είναι όχι μόνο μήνυμα, αλλά και ρεαλιστική απόδειξη της αποφασιστικότητας μας».

Σχετικά Άρθρα

Πενήντα χρόνια από την εισβολή του «Αττίλα»

otavoice

ΕΛ: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να διαψεύσει άμεσα τους ισχυρισμούς Ερντογάν

otavoice

Προκαλεί και απειλεί ο γενοκτόνος, στυγνός εγκληματίας και εισβολέας στην Κύπρο

otavoice

Σε φορτισμένο κλίμα τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

otavoice

Μπανγκλαντές: Δυνάμεις του στρατού αναπτύσσονται στους δρόμους

otavoice

Καιρός: Επιμένουν τα 40άρια το Σαββατοκύριακο – Πότε θα δροσίσει

otavoice