OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Κορονοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά-Τσιόδρα στις 18:00

O Yφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

Στις 26 Μαΐου ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, που «μπήκε» σε κάθε ελληνικό σπίτι και στην καρδιά κάθε πολίτη,  που έγινε σύμβολο της επιτυχημένης πορείας της χώρας μας απέναντι στον κορονοϊό και εξυμνήθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ, αποχαιρέτισε τους Έλληνες, εμφανώς συγκινημένος.

«Τέσσερις μήνες μετά επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Θέλω κι εγώ σταδιακά να επιστρέψω στα δικά μου καθήκοντα», είπε και ανέφερε ότι σκοπεύει να επιστρέψει στους ασθενείς του, στους φοιτητές του στο πανεπιστήμιο και στην καθημερινότητα που είχε.

Δυο μήνες μετά την επιστροφή στη νέα πραγματικότητα ο Σωτήρης Τσιόδρας θα εμφανιστεί ξανά σε ενημέρωση για τον κορονοϊό καθώς μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά θα προχωρήσουν σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, Τρίτη, στις 18:00.

Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού, έχουν σημάνει συναγερμό στην Κυβέρνηση η οποία κινητοποιείται σε μια προσπάθεια να βάλει φρένο στην  μεταδοτικότητα του ιού.

Θυμίζουμε πως χθες πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τους κ. Κικίλια, Κοντοζαμάνη, Χαρδαλιά και Τσιόδρα στη διάρκεια της οποίας ετέθησαν επί τάπητος οι τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας. Όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, οι τηλεδιασκέψεις τον Αύγουστο θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή.

Η στρατηγική της κυβέρνησης εστιάζει ιδιαίτερα στην προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού με το μήνυμα της κοινής προσπάθειας του κράτους, των Περιφερειών, των Δήμων και των πολιτών να είναι ηχηρό.

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, καταδικάστηκε για δωροδοκία

otavoice

Εκλέχθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι 14 Αντιπρόεδροί του

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice