OTA VOICE
Video Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ακαδημίες Πανσερραϊκού: Εδώ χτίζεται η νέα μεγάλη δύναμη του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο Πανσερραϊκός είναι το αποτέλεσμα της ένωσης των ομάδων του Σερραϊκού ποδοσφαίρου το 1964 η οποία χάρισε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αρκετά αστέρια που κόσμησαν με την παρουσία τους τον χώρο του ποδοσφαίρου από τους οποίους είδαμε να επανδρώνονται οι μεγάλες ομάδες και η Εθνική Ελλάδος.

Το όνομα του Πανσερραϊκού και την αγάπη των Σερραίων για το ποδόσφαιρο (πιθανόν η μεγαλύτερη ΕΠΣΣ στην χώρα) προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν εισερχόμενοι τυχοδιώκτες του χώρου σε συνεργασία με Σερραίους “εφιάλτες” και κάποιους πονηρούς οι οποίοι πλέον ελέγχονται από τις εισαγγελικές αρχές , με αποτέλεσμα να βυθιστεί το ποδόσφαιρο στον νομό ,να φτάσει στο ναδίρ η οικονομική κατάσταση της ομάδος, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα οι Σερραίοι φίλαθλοι να γυρίσουν την πλάτη τους στην επίσημη αγαπημένη ομάδα του Πανσερραϊκού.

Τα τελευταία δύο χρόνια γίνεται μια πρωτοφανής για τα Ελληνικά δεδομένα δουλειά στον Πανσερραϊκό με μια διοίκηση που αποτελείται από γηγενείς αναγνωρισμένους επιχειρηματίες ( πλην του προέδρου που είναι πλέον 20 χρόνια στις Σέρρες αφού ήρθε σαν φοιτητής των ΤΕΦΑΑ αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει από την Σερραία) τους οποίους ήδη βλέπουν θετικά αρκετοί επιχειρηματίες και φίλοι της ομάδος γιατί διακρίνουν την δουλειά που γίνεται η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει πρωταθλητισμό η ομάδα δύο συνεχόμενες χρονιές και να ανεβαίνει κατηγορίες.

Φέτος με ευθύνη της ΕΠΟ και του κ.Αυγενάκη ενώ η ΠΑΕ πλέον έπρεπε να αγωνίζεται στην πρώην Β’ Εθνική θα αγωνιστεί ακόμη μία χρονιά στην Γ’ Εθνική. Το αισιόδοξο της υπόθεσης είναι ότι το πνεύμα της ΠΑΕ πλέον είναι να αναδειχθεί το ποδόσφαιρο του νομού με τις 193 ομάδες ποδοσφαίρου και όλες οι επενδύσεις γίνονται στις νεαρές ηλικίες , στην Ακαδημία του Πανσερραϊκού η οποία περιήλθε πλέον στην ΠΑΕ. Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα από τον Πανσερραϊκό πέρασαν ο Τσιμίκας που πήγε φέτος από τον Ολυμπιακό στην Λίβερπουλ ο 18 χρονος Αποστολόπουλος τον οποίο τελευταία στιγμή έκλεψε ο Ολυμπιακός από την Ολλανδική Τβεντε που είχε προχωρήσει τις συζητήσεις με την ΠΑΕ και είχε συμφωνήσει για την απόκτησή του.

Δώδεκα Σερραίοι προπονητές που πληρούν τις προϋποθέσεις γυμνάζουν 280 αθλητές σε 10 διαφορετικές ομάδες στις Ακαδημίες από 4 έως 16 ετών συν την τρίτη ομάδα, την δεύτερη ομάδα, την ομάδα επιλέκτων απ΄όλο τον νομό και ο κ.Στοιλας την μεγάλη ομάδα της ΠΑΕ η οποία είναι προφανές ότι θα πρωταγωνιστήσει ακόμη μια χρονιά για να επιτύχει την άνοδο στην super league.
Στην Ακαδημία του Πανσερραϊκού συναντήσαμε τον κ. Δαρνάκα ο οποίος μας μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται:

Στην διοίκηση το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές ευχόμαστε επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά για να ξαναδούμε να γεμίζει το γήπεδο.

Περδικίδης Βασίλειος

Σχετικά Άρθρα

Εφευρέσεις Ελλήνων από την αρχαιότητα- Το «drone» του Αρχύτα

otavoice

Ν. Δένδιας: Υπεγράφη η επιστολή αποδοχής για τα F-35

otavoice

FBI: Δεν είμαστε σίγουροι αν τον Τράμπ, χτύπησε σφαίρα ή θραύσμα

otavoice

Συνάντηση Άσαντ – Πούτιν στη Μόσχα

otavoice

Διεθνής πρωτοβουλία του προέδρου Λούλα για την εξάλειψη της πείνας και της ακραίας φτώχειας

otavoice

Συνετρίβη ελικόπτερο Mi-28 στη Ρωσία – Νεκρά τα μέλη του πληρώματος

otavoice