OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ψευτοσουλτάνος και… τζέντλεμαν! Στρογγυλοκάθισε στην προεδρική πολυθρόνα και άφησε όρθια τη Φον ντερ Λάιεν

Η στάση του σφαγέα στην υψηλή προσκεκλημένη του αποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζει την Ευρώπη και τις γυναίκες

Όλοι ξέρουν τι είναι ο ψευτοσουλτάνος, τι πρεσβεύει και τι πραγματικά θέλει! Φυσικά όλα αυτά που ονειρεύεται και διεκδικεί δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τα ψηφίσματα και τις Συνθήκες που υπάρχουν και είναι σεβαστές από την παγκόσμια κοινότητα ενώ και ο τρόπος συμπεριφοράς του δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον δυτικό κόσμο και φυσικά με τον δυτικό πολιτισμό.

Σε μία συνάντηση υψίστης σημασίας, ο σουλτάνος δεν είχε ούτε τη στοιχειώδη παιδεία για να συμπεριφερθεί όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος σε μια προσκεκλημένη του και σε μια γυναίκα.

Ήδη από χθες υπάρχει μια… διπλωματική αναταραχή από την αμήχανη στιγμή που η Ουρσούλα φον ντερ Λάιεν έμεινε όρθια κατά τη διάρκεια της κλασικής φωτογράφισης στη χθεσινή συνάντηση που είχε μαζί με τον σφαγέα στην Τουρκία.

Μάλιστα τον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο με την πρόεδρο της Κομισιόν να στέκεται όρθια μπροστά στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ και τον ψευτοσουλτάνο, καθώς δεν είχε προβλεφθεί θέση για εκείνη στην αίθουσα συσκέψεων στο προεδρικό μέγαρο της Τουρκίας!

Το βίντεο δείχνει του τρεις σε μια περίτεχνη αίθουσα συσκέψεων στην Άγκυρα με τον επικεφαλής του καθεστώτος και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να κάθονται στις επιχρυσωμένες καρέκλες και την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ουρσούλα φον ντερ Λαίεν να παραμένει λίγο… μετέωρη.

Η Φον ντερ Λαίεν σταμάτησε και τους κοίταξε χειρονόμησε με το δεξί χέρι και φάνηκε να λέει «εμ».

Τελικά, της προσφέρθηκε ένας μπεζ καναπές περίπου 12 μέτρα μακριά, απέναντι από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Ταβούσογλου, ο οποίος κατέχει χαμηλότερη θέση σύμφωνα με το τυπικό διπλωματικό πρωτόκολλο.

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί η Ευρώπη σέρνεται πίσω από ένα εγκληματία πολέμου, τρομοκράτη και σεσημασμένο δουλέμπορο. Θα έλεγε κάποιος πως τα θέλει ο “ευρωπαϊκός  πισινός μας” …. από την ώρα που μπλέκεις με τα πίτουρα θα σε φάνε οι κότες. 

Η θλιβερή εικόνα της Ευρώπης απέναντι στην Τουρκία σε ένα βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Ελληνική Λύση: Από πότε συνιστά «γεωπολιτικό ρίσκο» η εφαρμογή του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου;

otavoice

Ουκρανία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από ρωσική επίθεση με drones στην πόλη Ισμαήλ

otavoice

ΕΤΑΑ: Ο πόλεμος επιβαρύνει την οικονομία του Λιβάνου – Το ΑΕΠ της Ρωσίας τονώνεται από το πετρέλαιο

otavoice

Κ. Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ η διαφορά μας με την Τουρκία

otavoice

Τουλάχιστον 163 πρόσφυγες και μετανάστες διασώθηκαν από το Λιμενικό

otavoice

Αργεντινή: Το 52,9% του πληθυσμού πλήττεται από τη φτώχεια

otavoice