OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Υποτελείς στους Γερμανούς – Απόβαση Ναζί στην Κρήτη

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Θα έρθουν στην Κρήτη για να «τιμήσουν την ελίτ του Γ’ Ράιχ!»

Μοιάζει με κακόγουστο αστείο… Αλλά δεν είναι! Κάποιοι δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο. Η υποτέλεια στους Ναζί δεν έχει αρχή και τέλος. «Ευρωπαίοι αλεξιπτωτιστές» γιορτάζουν τα 80 χρόνια από την εισβολή των ναζί στην Κρήτη με εορταστική εκδήλωση τιμώντας, όπως αναφέρουν οι ίδιοι και σε αφίσα που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, την «Επιχείρηση Ερμής» των ναζί, δηλαδή την αεροπορική επίθεση των Γερμανών στην Κρήτη το 1941!

Διαβάστε και το προκλητικό μήνυμα που συνοδεύει το κάλεσμα τους!

«Τους πεσόντες αδελφούς μας οι οποίοι επιτυχώς έφεραν εις πέρας την πρώτη στρατηγική αεραπόβαση της Ιστορίας καθώς συμπληρώνονται ακριβώς 80 χρόνια από τη στιγμή που οι επίλεκτοι του Γ Ράιχ πήδηξαν και κατέλαβαν το νησί της Κρήτης. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αξία τους».

Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους europeanparatroopers, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 17 έως 23 Μαΐου και εκτός από ρίψεις αλεξιπτωτιστών θα περιλαμβάνει και ξενάγηση στο γερμανικό νεκροταφείο και Μουσείο.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται στην Κρήτη, που φοράνε ακόμα μαύρα για αυτούς που έχασαν από τα αντίποινα των ναζί Γερμανών αλεξιπτωτιστών, μιας και δεκάδες χωριά καταστράφηκαν και εκατοντάδες άμαχοι έχασαν τη ζωή τους! Κάνδανος, Βιάνο μνημεία φρικαλαιότητας της ναζιστικής μηχανής. Τρίζουν τα κόκκαλα των πεσόντων αγωνιστών, των εκτελεσθέντων και βασανισθέντων Κρητών.

Προφανώς για αυτό η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη στην επέτειο εισβολής των μεραρχιών του Χίτλερ στην Ελλάδα. Κάποιοι επιχειρούν να ξαναγράψουν την Ιστορία και να σβήσουν τα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού. 

Σχετικά Άρθρα

Εξάπλωση Mpox: Πώς μεταδίδεται και οι λόγοι που ανησυχούν τον ΠΟΥ

otavoice

H πρόβλεψη των ισραηλινών για την επικείμενη ημερομηνία επίθεσης της Χεζμπολάχ

otavoice

Ανησυχία ΠΟΥ για την κρίσιμη έλλειψη εμβολίων κατά της χολέρας

otavoice

Ο Λευκός Οίκος ανασκευάζει τη δήλωση Μπάιντεν για τη Βενεζουέλα – Όχι σε νέες εκλογές

otavoice

Κατακραυγή για την αιματηρή εισβολή εβραίων εποίκων στη Δυτική Όχθη – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

otavoice

Συνεχίζεται η ουκρανική προέλαση στο Κουρσκ

otavoice